Koncerter? Sportsbegivenheder? Flybilletter? Få hjælp til planlægningen verden over

Overlad bestillingen til Concierge Service

Som Private Banking-kunde har du adgang til Concierge Service, som med et professionelt netværk af kontakter kan tilbyde dig gratis hjælp til alt, lige fra at skaffe billetter til populære events til booking af transport, bil, hotel eller sommerhus.

Du kan også få anbefalinger til særlige restauranter, tips om spændende kulturoplevelser eller hjælp til at arrangere en helt særlig dag for børnene.

Hvad kan du få hjælp til

Concierge Service har arrangeret alt lige fra eksotiske ture til fjerne rejsemål over bordreservationer på populære restauranter til billetter til fx Premier League eller La Liga fodboldkampe, hvor Concierge Service ofte kan hjælpe med at skaffe billetter inden de går i ordinært salg. Det er dog også muligt at få hjælp til mere enkle opgaver som fx at bestille en buket blomster til svigermor eller at få en flaske champagne leveret til hotelværelset.

Har du brug for at vide mere om mulighederne under dit ophold på en bestemt destination, så kan Concierge Service undersøge, hvilke oplevelser eller seværdigheder der kunne være interessante for dig. 

Langt de fleste henvendelser til Concierge Service gælder hjælp med bestilling af billetter til bl.a. koncerter, teater og sportsbegivenheder. Herefter kommer mad og drikke, og på en tredjeplads kommer transport med fly og lejebil/transfer. 

Hvad koster det?

Du betaler kun for de ydelser, som du køber gennem Concierge Service, eksempelvis billetter, lejebiler, hotel og flybilletter. Ved brug af Concierge Service får du adgang til et professionelt netværk af kontakter og partnere verden over, som vil gøre deres bedste for at finde netop den løsning, som passer dig.

Du kan kontakte Concierge Service via mail eller på telefon, og du vil altid få en tilbagemelding på din henvendelse indenfor 24 timer. Concierge Service er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Sådan gør du:

  • Kontakt Concierge Service på telefon 7070 2552 eller på e-mail sydbank@conciergeservice.net
  • Beskriv dit ønske så specifikt som muligt. Gælder det en bestemt dato eller tidspunkt? Hvis du ønsker hjælp til at booke fly eller hotelophold, så beskriv gerne hvilken værelsesstandard du ønsker, og hvilken type af flybillet
  • Det er en god ide at kontakte Concierge Service så tidligt som muligt i processen. Teamet vil altid gøre deres yderste for at hjælpe dig med din henvendelse, men jo bedre tid, desto større mulighed har de for at trække på alle ressourcer i deres store netværk af partnere i hele verden for at hjælpe dig. 

Log på Concierge Service


Næste artikel