Hos Sydbank får du personlig rådgivning

I Sydbank ved vi, hvor vigtigt det er, at man kender hinanden godt. For god rådgivning har udgangspunkt i tillid og respekt. Så hos os får du en personlig rådgiver, der tager sig tid til at lære dig og din virksomhed at kende.

Hør om, hvad vi kan tilbyde dig

På baggrund af den viden din personlige rådgiver har omkring din virksomhed kan han/hun også inddrage et team af dygtige eksperter indenfor hver deres felt. På den måde får du både den stærke personlige relation og adgang til alle de specialistkompetencer, vi ligger inde med i banken. Sådan skaber vi værdi for dig og din virksomhed.

Med en personlig rådgiver får du en strategisk sparringspartner i øjenhøjde – én som lytter og som forstår din virksomhed, så du kan udvikle og vækste.

Din personlige rådgiver gør det let for dig at få hjælp, så du kan reagere hurtigt, når du har behov for det, hvis du fx har brug for finansiering til en pludseligt opstået mulighed. Vi finder løsningerne hurtigt og effektivt.

Og gennem vores eksperter er du sikret den bedste hjælp, når du fx vil reducere risikoen ved handel med udlandet, automatisere dine daglige betalinger, forbedre din likviditet, eller sælge en virksomhed.

Din personlige rådgiver er med andre ord vejen ind til strategisk sparring, risikoafdækning, leasing, cash management, trade finance, ejerskifte og meget mere. Så du kan være tryg ved, at du får den rette hjælp og rådgivning hele vejen rundt.

Vi lytter til dig, forstår dig og udfordrer dig. For rygraden af dansk erhvervsliv har brug for en dygtig bank, der kender dem.

Søstrene Grene er drevet af to driftige brødre

Søstrene Grene er i dag ejet af to driftige brødre – Mikkel Grene og Cresten Grene. De to brødre har ført familieforetagendet udover de danske grænser, og i dag har Søstrene Grene 240 butikker i Europa og over 2 mio. følgere på Facebook.

Få hele deres historie, og hør mange af vores andre spændende kunder fortælle om deres virksomhedsrejser her