Dine fordele som kunde i Danmarks Erhvervsbank

Vi hjælper dig med at sikre, at din virksomhed har en god likviditet, et godt kapitalgrundlag, en tilpas risikostyring og en langsigtet plan for vækst og udvikling. 

Hurtig, kompetent og personlig hjælp og rådgivning

Adgang til Sydbanks team af eksperter og specialistkompetencer

En plan for det kommende års samarbejde og indsatser

Grundig analyse af din virksomheds økonomi og vækstmuligheder

Mød vores kunder

Rygraden af dansk erhvervsliv består af tusindvis af virksomheder, spredt ud over hele landet. Vi er banken. Det er vi stolte af. Mød nogle af virksomhederne her.

Se flere cases her

Hummel er et af verdens ældste og mest dedikerede sportsbrands

Hummel blev grundlagt i 1923 og har sat sit (sær)præg på sport- og fritidsbeklædningen lige siden. Målet er at ændre verden gennem sport – og virksomheden sponsorerer i dag store teams rundt omkring i hele verden.

Sektor: beklædning, Sportsudstyr

Antal medarbejdere: ca. 780

Se filmen med Hummel
×

Webinarer, analyser og artikler, som giver dig indsigt i aktuelle problemstillinger

Webinar om arbejdslyst

Udtrykket ”God arbejdslyst” bruges ofte til at ønske andre en form for held og lykke med det arbejde, der ligger foran dem. Men hvad er egentlig arbejdslyst? Hvordan skaber man den, og hvilken værdi har den for den enkelte medarbejder, for kvaliteten af arbejdet og for virksomhedens ejer?

Se webinar

Tårnhøj inflation bekymrer mange små og mellemstore virksomheder

De stigende priser på energi, råvarer og en lang række materialer bekymrer mange små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Det viser en undersøgelse blandt 400 SMV’er, som analyseinstituttet Voxmeter har udarbejdet for Sydbank.

Læs artiklen her