Erhvervswebinar

Erhvervswebinars som hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger om din virksomheds udvikling.

Cyberangreb - det rammer da kun naboen!

Holder de it-kriminelle sommerferie? Nej de har en høj arbejdsmoral og gi'r den gas – hedebølge eller ej. Derfor dette webinar om it-sikkerhed. Der er nemlig mange måder, hvorpå du kan gøre livet surt for de kriminelle. Mød bl.a. Christian Laursen, CFO Leman, som fortæller om, hvad Leman har gjort for at øge sikkerheden efter et stort cyberangreb.

Se webinaret her
×

Arbejd strategisk med bæredygtighed og social ansvarlighed

Kravene til virksomhederne vokser og kommer fra flere sider: fra kunderne, det offentlige, investorerne, bankerne og medierne. De virksomheder, der arbejder strategisk med bæredygtighed og ansvarlighed, kan styrke konkurrenceevnen og forbedre indtjeningen. Du kan se plancherne fra præsentationen her. 

 

Se webinaret her
×

Tyskland flytter produktionen tættere på

Bliv opdateret på tysk industri, få rådgivning om etablering i Tyskland og bliv inspireret af en virksomhed, som har knækket koden til det tyske marked.

Se webinaret her
×

Priserne på fragt, råvarer og energi er braget i vejret - er der tegn på en normalisering?

Udgifter til råvarer, emballage, energi og transport er braget i vejret og spolerer virksomhedernes indtjeningsfest. Men er der bedre tider på vej?

Se webinaret her
×

Hvad vil en årelang corona pandemi betyde
for dansk erhverv?

Lad os starte med at sige det klart og tydeligt – det er ikke Sydbanks hovedscenarie, at coronapandemien bliver årelang. Meget tyder dog på, at kampen mod corona ikke slutter lige med det samme. Hvad vil en lang kamp betyde for det danske erhvervsliv? Hvordan ser fremtiden ud, hvis mutationer medfører mindre effektive vacciner end ventet? Og hvordan vil en længerevarende epidemi påvirke samfundet, befolkningen, økonomien, den politiske dagsorden og virksomhederne? Disse spørgsmål giver fremtidsforsker Jesper Bo Jensen fra Fremforsk – Center for Fremtidsforskning og cheføkonom Søren Kristensen fra Sydbank svaret på. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Grøn omstilling og ansvarlighed styrker konkurrenceevnen og forbedrer bundlinjen

Forventninger om at have samfundsansvarlige pejlemærker er i dag højt på virksomhedernes dagsorden og flere steder en integreret del af kerneforretningen. Det strategiske sigte på at belaste miljøet mindre, være mere samfundsbevidst og behandle mennesker bedre er det nye sort i erhvervslivet. Vi har skræddersyet et webinar, så du bliver klædt på til at træffe de fremtidige samfundsansvarlige og bæredygtige beslutninger til gavn for kunder, investorer og myndigheder. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Sådan sparker du døren ind til Tyskland

Du får 5 gode argumenter for, hvorfor Tyskland er et interessant marked, 5 gode råd til, hvordan du sparker døren ind til det tyske marked, og 5 vigtige erfaringer fra en virksomhedsleder, der har krydset grænsen til Tyskland. Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Danske virksomheder bør lytte til de nye politiske toner i Tyskland

På webinaret fortæller ambassadør Susanne Hyldelund og andre eksperter, om de muligheder det seneste valg til forbundsdagen åbner for danske virksomheder med ønske om at sparke døren ind til det tyske marked.

Se webinaret her
×