Erhvervswebinar

Erhvervswebinarer og andre ressourcer som hjælper erhvervsledere med at træffe bedre beslutninger.

Hvad vil en årelang corona pandemi betyde
for dansk erhverv?

Lad os starte med at sige det klart og tydeligt – det er ikke Sydbanks hovedscenarie, at coronapandemien bliver årelang. Meget tyder dog på, at kampen mod corona ikke slutter lige med det samme.

Hvad vil en lang kamp betyde for det danske erhvervsliv? Hvordan ser fremtiden ud, hvis mutationer medfører mindre effektive vacciner end ventet? Og hvordan vil en længerevarende epidemi påvirke samfundet, befolkningen, økonomien, den politiske dagsorden og virksomhederne?

Disse spørgsmål giver fremtidsforsker Jesper Bo Jensen fra Fremforsk – Center for Fremtidsforskning og cheføkonom Søren Kristensen fra Sydbank svaret på.

Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Økonomisk vejrudsigt 2022
- sådan bliver din virksomhed påvirket

Virksomhederne har i de seneste år været udsat for et lunefuldt vejr med voldsomme skift. Få en langtidsprognose fra Sydbanks eksperter.

Se webinaret her
×

Danske virksomheder bør lytte til de nye politiske toner i Tyskland

På webinaret fortæller ambassadør Susanne Hyldelund og andre eksperter, om de muligheder det seneste valg til forbundsdagen åbner for danske virksomheder med ønske om at sparke døren ind til det tyske marked.

Se webinaret her
×

Sådan sparker du døren ind til Tyskland

Du får 5 gode argumenter for, hvorfor Tyskland er et interessant marked, 5 gode råd til, hvordan du sparker døren ind til det tyske marked, og 5 vigtige erfaringer fra en virksomhedsleder, der har krydset grænsen til Tyskland.

Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×

Grøn omstilling og ansvarlighed styrker konkurrenceevnen og forbedrer bundlinjen

Forventninger om at have samfundsansvarlige pejlemærker er i dag højt på virksomhedernes dagsorden og flere steder en integreret del af kerneforretningen. Det strategiske sigte på at belaste miljøet mindre, være mere samfundsbevidst og behandle mennesker bedre er det nye sort i erhvervslivet.

Vi har skræddersyet et webinar, så du bliver klædt på til at træffe de fremtidige samfundsansvarlige og bæredygtige beslutninger til gavn for kunder, investorer og myndigheder.

Du kan se plancherne fra præsentationen her

Se webinaret her
×