Vi har alle forskellige mål

Sammen laver vi en personlig plan for, hvordan du kan nå dem.

Så hvad er dit vigtigste økonomiske mål?

Sikre næste generation

Jeg vil sørge for, at min formue gives godt videre

Sørge for familien

Jeg vil sikre mine nærmestes fremtid

Få formuen til at vokse

Jeg vil geninvestere afkastet af mine investeringer

Planlægge min pension

Jeg vil spare op og sørge for et godt liv, til når jeg stopper med at arbejde

Vedligeholde formuen

Jeg vil minimere risikoen for, at min formue skrumper

Min virksomhed er fundamentet for min økonomi

Jeg vil udvikle og fremtidssikre min virksomhed

 

Hvad er dit livsmål?

Vi har alle sammen forskellige mål.

Livsmål er noget, du har, fordi noget er vigtigt for dig. 

Prøv værdiskalaen og find dit livsmål

 

Nu skal du høre, hvad vi kan gøre for dig

For at skabe den gode personlige og professionelle relation, har vi 14 Private Banking og Investeringscentre i hele Danmark og i det nordlige Tyskland – tæt på dig.

Vi har tid, når du har tid

Du kan møde os, hvor og hvornår det passer dig – i din lokale Private Banking-afdeling, hjemme hos dig, i din virksomhed eller online. 

Se, hvor du kan finde os

Selvbetjening, helt enkelt

Jeg vil fortsætte, med det jeg har gang i nu

Mit mål er at designe og udvikle, og se ting få liv. Og det kan jeg ikke stoppe med. Det kommer jeg til at fortsætte med, resten af livet – for det er det, der holder mig i gang.

Hør Tom fortælle om sine planer for fremtiden
×

Eksklusive kortløsninger

Se hvilke kort der matcher dine behov bedst.

Find dem og andre fordele her

Find nærmeste filial

Vi er tæt på dig.

Se, hvor du kan finde os

Brug for hjælp?

Find den her eller ring til os på: 70 10 78 79

Klik her

Hvad er Private Banking?

Sydbank Private Banking er eksklusiv og kompetent rådgivning om formueoptimering og investering. Du har visionerne. Vi har specialisterne.

Dine ønsker og mål med din formue er omdrejningspunktet for den sparring og rådgivning du får. Det tætte samarbejde sikrer, at vi sammen kan udnytte det fulde potentiale, din formue har. 

Hvilke planer har du om at give din arv videre? Hvad er dine største bekymringer? Hvad vil du gerne opnå med din formue?

Alt det, og mere til, kan du, din personlige Private Banker og Investeringsrådgiver sammen tage hånd om. Hvis der er behov for specialister inden for skat, pension eller noget helt tredje, sørger vi naturligvis også for at få dem med om bord.

Du står ikke alene om svære økonomiske beslutninger

Når du bliver Private Banking kunde i Sydbank, ser vi det som vores fornemste opgave at skabe både en personlig og værdiskabende relation til dig, din familie og andre af dine rådgivere som revisorer og advokater. Hvis det giver værdi for dig.

Sammen skaber vi et overblik over din formue og sikrer den gode balance, så du kan være et skridt foran – i alle livets faser.


Hvilke fordele er der ved Sydbank Private Banking?

Som Private Banking-kunde i Sydbank får du den opmærksomhed og professionalisme som du, din formue og investeringer har brug for. For at gøre det lettest for dig, møder vi dig hvor og hvornår det passer dig bedst. Vi har lokale private banking-afdelinger over hele landet, men vi kan også mødes hjemme hos dig, i din virksomhed eller online – det er helt op til dig. Udover de fleksible kontaktmuligheder, får du også eksklusive kortløsninger, der blandt andet giver dig adgang til en af markedets bedste rejseforsikringer, uforstyrrede lounges på dine og din families rejser og meget, meget mere.

Er du til oplevelser, der er lidt ud over til sædvanlige, tilbyder vi også concierge service – en livsstiltjeneste, der hjælper dig med alt fra små til store eventyr. De kan hjælpe dig med alt fra daglige gøremål som at finde den helt rigtige gave til at skaffe billetter til særlige events, sportsarrangementer mv. Derudover får du også tilbud om eksklusive events, arrangementer og netværk til såvel dig som næste generation af familien.

Som Private Banking-kunde ved vi, hvor vigtige dine investeringer er. Derfor får du også adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium, investeringsrapporter, nyheder og analyser til din portefølje, så du kan holde dig opdateret, hvor og hvornår det passer dig.

 

Der er mange fordele ved at blive Private Banking-kunde, som du kan læse mere om her. Vi vægter professionel formuepleje i kombination med individuelle løsninger højt. På den måde forvalter vi bedst din formue. Sammen.

Skal vi også drøfte dit livsmål?

Du har et livsmål - vi er banken

Bliv kontaktet

Dine fordele med Sydbank Private Banking

Se alle dine fordele med Sydbank Private Banking

Find dem her