Sydbank er bedst til service og personlig kundekontakt*

Vores fornemste opgave er at skabe en professionel og god relation til vores kunder, så vi kan yde den bedste og mest personlige rådgivning.

Vi har fokus på høj service og konkurrencedygtige løsninger. Din Private Banker er klar til at optimere din formue i samarbejde med et professionelt team af investeringsrådgivere og eksperter indenfor bl.a. formuepleje, pension og skat.  

Som Private Banking-kunde kan du møde os, hvor og når det passer dig – også udenfor normal åbningstid. Vi står nemlig naturligvis til rådighed, når du har tid.

*Prospera-måling, 2019 

Som Private Banking kunde får du bl.a.

  • Kompetent og personlig rådgivning – når og hvor det passer dig
  • Din egen personlige Private Banker. Adgang til personlig investeringsrådgiver og bankens øvrige specialister efter forretningsomfang og behov.
  • Et godt overblik over dine muligheder

* I løbet af 2022 udgår Visa/Dankort som betalingskort i Sydbank – og til gengæld tilbyder vi et nyt og opgraderet kort: Mastercard Dankort. Du kan læse mere om ændringen og Mastercard Dankort på sydbank.dk/nytkort.

Dine fordele med Sydbank Private Banking

Du får som Private Banking-kunde i Sydbank en lang række attraktive fordele.

Læs mere

Vi rådgiver om

Som Private Banking kunde i Sydbank får du kompetent og personlig rådgivning inden for en lang række emner.

Læs mere

Bring formuen og livsværket sikkert videre

Alle mennesker når et punkt i livet, hvor det er klogt at forholde sig til, hvad der skal ske med ens formue, når man ikke længere er her.

Læs mere

Bolighandel

En af fordelene ved at have økonomisk råderum er, at der bliver mere overskud til fx at hjælpe dine børn godt på vej eller bare nyde livet.

Læs mere