Hvad betyder noget for dig og din formue?

Vi ved, at alle formuer er forskellige – og kræver noget forskelligt. Uanset størrelse, påvirker den dit liv, dine visioner og hvad du kan opnå. Når vi kender dine drømme og planer, kan vi hjælpe med en plan for din formue og investeringer. Derfor betyder relationen til dig meget for os. Hvad der er vigtigst for dig, er vigtigst for os.

Hvad er Private Banking og Wealth Management?

Sydbank Private Banking og Wealth Management er eksklusiv og kompetent rådgivning om formueoptimering og investering. Du har visionerne. Vi har specialisterne.

Dine ønsker og mål med din formue er omdrejningspunktet for den sparring og rådgivning du får. Det tætte samarbejde sikrer, at vi sammen kan udnytte det fulde potentiale, din formue har. 

Hvilke planer har du om at give din arv videre? Hvad er dine største bekymringer? Hvad vil du gerne opnå med din formue?

Alt det, og mere til, kan du, din personlige Private Banker og Investeringsrådgiver sammen tage hånd om. Hvis der er behov for specialister inden for skat, pension eller noget helt tredje, sørger vi naturligvis også for at få dem med om bord.

Du står ikke alene om svære økonomiske beslutninger

Når du bliver Private Banking kunde i Sydbank, ser vi det som vores fornemste opgave at skabe både en personlig og værdiskabende relation til dig, din familie og andre af dine rådgivere som revisorer og advokater. Hvis det giver værdi for dig.

Sammen skaber vi et overblik over din formue og sikrer den gode balance, så du kan være et skridt foran – i alle livets faser.


 

Vi er tæt på dig, når du har brug for os

For at skabe den gode personlige og professionelle relation, har vi 14 Private Banking og Investeringscentre i hele Danmark og i det nordlige Tyskland – tæt på dig.

Vi har tid, når du har tid

Du kan møde os, hvor og hvornår det passer dig – i din lokale Private Banking-afdeling, hjemme hos dig, i din virksomhed eller online. 

Se, hvor du kan finde os

5 steps til din formueplan

1. Identificér hvad og hvem, der betyder noget for dig i livet

- Hvad vil du gerne opnå i livet?

- Hvilke personer betyder mest for dig?

- Hvordan ønsker du at give din arv videre?

- Hvad er dine største bekymringer?

- Hvordan har du planlagt at nå visionerne i dit liv

2. Vi hjælper med en konkret strategiplan for dine ønsker og mål

- Råd til livet her og nu

- Livskvalitet på den lange bane

- Ønsker og drømme for næste generation

3. Find de investerings- og Wealth Management løsninger, der passer til dig

- Professionel portefølje- og investeringspleje

- Individuelle investeringer med personlig rådgivning

- Strategiske investeringer i alternativer, bæredygtighed, velfærd, sundhed og ejendomme

4. Vælg dine personlige rådgivere og mød vores specialister

Private Banking
- Personlig Private Banker
- Private Banking specialister

Investment og Wealth Managing 
- Personlig Investeringsrådgiver
- Portefølje Managere

Specialist rådgivere
- Formuerådgiver
- Pensionsrådgiver
- Skatterådgiver
- Erhvervsrådgiver

5. Sammen laver vi en formue- og samarbejdsplan

Med fokus på dig, har du et hold af personlige rådgivere, specialister, portefølje managere og analytikere.

Hvilke fordele er der ved Sydbank Private Banking?

Som Private Banking-kunde i Sydbank får du den opmærksomhed og professionalisme som du, din formue og investeringer har brug for. For at gøre det lettest for dig, møder vi dig hvor og hvornår det passer dig bedst. Vi har lokale private banking-afdelinger over hele landet, men vi kan også mødes hjemme hos dig, i din virksomhed eller online – det er helt op til dig. Udover de fleksible kontaktmuligheder, får du også eksklusive kortløsninger, der blandt andet giver dig adgang til en af markedets bedste rejseforsikringer, uforstyrrede lounges på dine og din families rejser og meget, meget mere.

Er du til oplevelser, der er lidt ud over til sædvanlige, tilbyder vi også concierge service – en livsstiltjeneste, der hjælper dig med alt fra små til store eventyr. De kan hjælpe dig med alt fra daglige gøremål som at finde den helt rigtige gave til at skaffe billetter til særlige events, sportsarrangementer mv. Derudover får du også tilbud om eksklusive events, arrangementer og netværk til såvel dig som næste generation af familien.

Som Private Banking-kunde ved vi, hvor vigtige dine investeringer er. Derfor får du også adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium, investeringsrapporter, nyheder og analyser til din portefølje, så du kan holde dig opdateret, hvor og hvornår det passer dig.

 

Der er mange fordele ved at blive Private Banking-kunde, som du kan læse mere om her. Vi vægter professionel formuepleje i kombination med individuelle løsninger højt. På den måde forvalter vi bedst din formue. Sammen.