Sydbank og sponsorater

 

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe. Derudover støtter vi hvert år Danmarksindsamlingen med et større beløb.

Sponsoraterne har til formål at understøtte og synliggøre bankens nære lokale relationer og sikre, at vi kan være tæt på vores kunder og mulige nye kunder – uanset om det er på fodboldbanen eller i mødelokalet.

Vi understøtter primært sponsorater indenfor holdsport og breddeidræt. Vi stiller krav til, at sponsoraterne kan bruges aktivt, og at de giver værdi for begge parter.

 

Større landsdækkende partnerskaber

 

Sydbank har enkelte større landsdækkende partnerskaber, som vælges ud fra kriteriet om at de – udover at være indenfor holdsport og breddeidræt – også skal kunne gøre en forskel for lokalområder i hele landet.

Sydbanks nuværende største landsdækkende sponsorater er DHF’s Håndboldskoler og DBU’s Landspokalturnering ved navn ’Sydbank Pokalen’.

 

DHF’s Håndboldskoler afvikles i sommerferien landet over for over 8.000 glade børn i alderen 6-16 år.

Sydbank bidrager blandt andet med besøg på langt de fleste skoler med gaver og kåringer og med særlige arrangementer for deltagerne og deres familier.

DBU’s Landspokalturnering har over 800 deltagende hold og er i høj grad med til at understøtte Sydbanks lokale forankring. Turneringen er bygget op omkring den lokale pokaldrøm, som lever helt fra de mindste serieklubber til de største Superligaklubber.

Sydbank forsøger at understøtte drømmen med flere forskellige initiativer som eksempelvis videooptagelse af langt de fleste kampe og en lang række mini-pokalfinaler rundt i landet.

Sydbank Fonden

Sydbank Fonden er en almennyttig fond som har relativt brede formålsparagraffer med fokus på støtte til kulturelt og folkeligt arbejde

Læs mere her
Morten Stig fra DHF ved forlængelsen af kontrakt med Sydbank

Corporate citizenship

Det handler om at gøre en forskel.

Læs mere her