Sydbank og sponsorater

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe. Derudover støtter vi hvert år Danmarksindsamlingen med et større beløb. Sponsoraterne har til formål at understøtte og synliggøre bankens nære lokale relationer og sikre, at vi kan være tæt på vores kunder og mulige nye kunder – uanset om det er på fodboldbanen eller i mødelokalet. Vi understøtter primært sponsorater indenfor holdsport og breddeidræt. Vi stiller krav til, at sponsoraterne kan bruges aktivt, og at de giver værdi for begge parter.

Vi støtter lokalt
×

Landsdækkende partnerskab

Sydbanks landsdækkende partnerskaber vælges ud fra kriteriet om at de – udover at være indenfor holdsport og breddeidræt – også skal kunne gøre en forskel for lokalområder i hele landet. Sydbanks nuværende største landsdækkende sponsorat er DBU’s Landspokalturnering ved navn ’Sydbank Pokalen’. DBU’s Landspokalturnering har over 800 deltagende hold og er i høj grad med til at understøtte Sydbanks lokale forankring. Turneringen er bygget op omkring den lokale pokaldrøm, som lever helt fra de mindste serieklubber til de største Superligaklubber. Sydbank forsøger at understøtte drømmen med flere forskellige initiativer som eksempelvis en lang række mini-pokalfinaler rundt i landet.

Sydbank Pokalen - Drømmen lever
×

Sydbank Fonden

Sydbank Fonden er en almennyttig fond som har relativt brede formålsparagraffer med fokus på støtte til kulturelt og folkeligt arbejde

Læs mere her

Samfundsansvar

Det handler om at gøre en forskel.

Læs mere her