I Sydbank tilbyder vi en bred vifte af forskellige boliglån. Men hvilken type boliglån skal du vælge? Vi har her samlet alt du skal vide om de forskellige typer lån.

Find det boliglån, der passer dig

Der findes mange forskellige lånetyper, når du skal låne til bolig, byggeri eller ombygning. Du kan fx låne det hele i banken eller dele lånet op i et banklån og realkreditlån. Men hvad er forskellen egentlig på et banklån og et realkreditlån?

I Sydbank kan vi tilbyde en række forskellige typer lån, når du skal købe bolig. Uanset om det drejer sig om andelsbolig, ejerbolig, grundkøb, ombygning, renovering eller noget helt sjette, så står vi klar til at hjælpe med at skabe overblik over dine muligheder for boliglån.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige lånetyper.

Boliglån: Dine finansieringsmuligheder

 

Realkreditlån

Når du skal købe bolig, er et realkreditlån meget attraktivt, da det typisk er den billigste måde at finansiere dit boligkøb, dit byggeri eller din ombygning. Ved køb af en helårsbolig, kan du låne op til 80 pct. af købesummen via. et realkreditlån.

Læs mere

 

Sydbank Grundkøb

Sydbank Grundkøb er en kredit, du kan bruge til køb af byggegrund til helårsbolig og feriebolig med en meget fleksibel finansiering til 0 pct. i rente. Sydbank Grundkøb skal indfries efter 18 måneder og giver efterfølgende adgang til gebyrfri finansiering via Sydbank Bolig.

Læs mere

Sydbank Prioritetslån

Et prioritetslån er et boliglån med en fleksibel afviklingsform. Du kan fx bruge det til at købe hus eller sommerhus. Prioritetslånet er også ofte et godt supplement til dit realkreditlån, fx hvis du har et mindre lånebehov eller gerne vil indfri dit boliglån indenfor en kort tidshorisont.

Læs mere

 

Andelsboliglån

Et lån eller en kredit, som du kan bruge i forbindelse med køb eller istandsættelse af andelsbolig. Sydbank Andelsboliglån kan også bruges til at tage et lån i den friværdi, du har i din andelsbolig, som du vil bruge på andre drømme.

Læs mere

Sydbank Bolig

Brug Sydbank Bolig som et lån eller en kredit i forbindelse med køb af bolig, om- og tilbygning og nybyggeri. Uanset hvad du gerne vil låne til, låner du pengene med din bolig eller dit fritidshus som sikkerhed. Du kan få finansieret op til 100 pct. af boligens værdi.

Læs mere

 

Sydbank Energilån

Et energilån er et lån, du kan bruge til at finansiere et tiltag eller et renoveringsprojekt, der kan optimere energiforbruget i din bolig. Det er et attraktivt og fleksibelt lån til dig, der gerne vil energioptimere din bolig. Fx med en varmepumpe eller efterisolering.

Læs mere

Hvilket boliglån skal du vælge?

Når du skal optage et boliglån, kan det være svært at vide, hvilken lånetype du skal vælge. Der er mange muligheder, og det afhænger blandt andet af din økonomi og risikovillighed.

I Sydbank hjælper vi dig med at gennemskue, hvilket boliglån der er det bedste for dig. Du er velkommen til at ringe til os, skrive til os eller bede os om at kontakte dig. Så tager vi en snak om dine muligheder, og hvordan Sydbank kan hjælpe dig med dine boligdrømme.