Find det rigtige realkreditlån

Når du skal købe bolig, er et realkreditlån meget attraktivt, da det typisk er den billigste måde at finansiere dit boligkøb, dit byggeri eller din ombygning. Men du kan desværre ikke låne alle pengene her. Når du køber en helårsbolig, kan du låne op til 80 % af købesummen i et realkreditinstitut

Totalkredit er Sydbanks primære samarbejdspartner indenfor realkreditlån, hvilket betyder, at alle vores rådgivere har et særligt grundigt kendskab til Totalkredits lånetyper. Samtidig kender rådgiverne både dig og lokalområdet, og derfor har de alle forudsætninger for at kunne give dig den bedste boligrådgivning.

Billigst i test – Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit igen

Overvejer du at købe en ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

KundeKroner gør lånet endnu billigere

Afgørende for, at Totalkredit er billigst i testen, er konceptet KundeKroner, som er en rabat på den bidragssats, du betaler, for at have et realkreditlån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Læs hele testen her

Fakta om realkreditlån:

  • Ydes mod sikkerhed i boligen
  • Du kan låne op til 80 % af handelsprisen på din bolig (75 % på fritidsbolig)
  • Du kan vælge mellem fastforrentede lån, variabelt forrentede lån eller variabelt forrentede lån med rentemax
  • Mulighed for op til 10 års afdragsfrihed og op til 30 års afdragsfrihed på Fastrente+
  • Har en løbetid på op til 30 år.

Fastforrentede realkreditlån

Et realkreditlån med en fast rente er kendetegnet ved, at renten ligger fast i hele lånets løbetid. Og at det beløb, du får udbetalt, afhænger af dagskursen på obligationerne.

Udgangspunktet for vores rådgivning er altid lån med fast rente. Det giver trygge rammer – du har klarhed over de fremtidige ydelser, og du skal ikke spekulere på, om renten pludselig kan stige og slå bunden ud af din økonomi.

Du kan til enhver tid lægge dit fastforrentede realkreditlån om.

Læs mere om Totalkredits fastforrentede lån

Læs mere om Totalkredits lån med afdragsfrihed

Variabelt forrentede lån

Med et variabelt forrentet realkreditlån bliver renten på lånet tilpasset udviklingen i markedsrenterne. Med F-kort-lån får du fx en ny rente hvert halve år. Du har også mulighed for at få et Tilpasningslån, hvor renten fx tilpasses hvert 5. år (F5).

Læs mere om Totalkredits F-kort og Tilpasningslån