Sydbank Grundkøb er en kredit, som du kan bruge til køb af byggegrund til:

  • Helårsbolig
  • Feriebolig

Du kan låne op til 100 % af grundens værdi og til dækning af tinglysnings- og ekspeditionsomkostninger i forbindelse med optagelse af lånet. Sydbank Grundkøb er en kredit uden afvikling, hvor du frit har mulighed for både indbetaling og udbetaling.

Rente og tilbagebetaling

  • Løbetid på 1 år
  • Se rente og ÅOP i priseksempel nedenfor

Sydbank Grundkøb skal indfries efter et år og giver efterfølgende adgang til gebyrfri finansiering via Sydbank Bolig.

Byggeriet tager typisk 6 måneder, og grundfinansiering kan ske via den samlede realkreditbelåning. Hvis byggeriet ikke er færdigt efter et år, kan du i stedet vælge finansiering via Sydbank Bolig (til gratis oprettelse).

Priseksempel – Sydbank Grundkøb

Når du opretter et Sydbank Grundkøb, skal du betale ekspeditionsgebyr og tinglysningsafgift til staten.

Priseksempel - Sydbank Grundkøb

Disclaimer: Eksemplet er vejledende og betinget af, at der ikke sker ændringer i løbetiden. Det er en betingelse, at der tinglyses pant i den finansierede ejendom, og at den pantsatte ejerbolig er brandforsikret, så længe kreditten består.

Udlånsrenten for Sydbank Grundkøb fastsættes indenfor det rentespænd, banken for tiden anvender for denne kredittype. Rentesatserne i eksemplet er bankens p.t. højeste og laveste rente i det spænd. Renten i eksemplet er derfor ikke nødvendigvis udtryk for den rente, vi kan tilbyde dig.

Start byggeriet i Sydbank

Når du skal bygge, går drømme og planer hånd i hånd med finansieringen. Derfor anbefaler vi, at du begynder din byggeplanlægning med at booke et møde i banken.

Du får adgang til et særligt rådgiverteam, som er specialister i finansiering af om- og tilbygninger samt nybyggeri. Din byggesag håndteres derfor fra start til slut af en byggerådgiver, så du er sikret kvalitetsrådgivning tilpasset dine behov. På den måde kommer du hele vejen rundt om byggeprocessen, og du får mere tid til planlægningen og til at træffe de mange beslutninger, som et byggeri kræver.

10 tips til dig, der overvejer at bygge dit eget hus