Bliv kunde i Sydbank

Privatkunder: +30 år

Til vores voksne privatkunder tilbyder vi fordelsprogrammet Sydbank Favorit, hvor du selv kan vælge de fordele, du synes passer bedst til dig, din økonomi og dit liv. Der er 10 fordele at vælge mellem.

Vælg selv dine fordele i Danmarks måske mest fleksible fordelsprogram

Jo mere af din økonomi du samler hos os, jo flere valgfrie fordele får du, og dine faste fordele bliver bedre og mere attraktive.

Husstand kan give flere fordele og større rabatter til jer begge

Favorit 5,7 og 10 kunder har mulighed for at være kunder i vores onlinefilial. Du kan holde møde eller komme i kontakt med vores rådgivere alle dage mellem 8-20, hvis du er kunde i vores onlinefilial.

Rabat til loyale kunder

Udover de valgfrie fordele får du en række faste fordele – bl.a. personlig rådgivning fra kl. 8 til 20 alle ugens dage, særlige renter på dine lån og loyalitetsrabat på etableringsomkostninger på lån og kreditter i Sydbank.

Beregn dine fordele og skift til Sydbank

 

Privatkunder online: Sydbank Direkte Rådgivning

Sydbank Direkte Rådgivning er den digitale filial for privatkunder, der foretrækker personlig rådgivning på telefon og Netmøde fra 8 – 20 alle ugens dage, også weekend. 

Hurtig og personlig rådgivning

Sydbank Direkte Rådgivning er kompetent, hurtig, tilgængelig og personlig. Telefon 74 37 31 30 er åben klokken 8.00-20.00 alle ugens dage, herudover kan få råd og vejledning på chatten mandag til fredag 8.30-16.00. 

Alle produkter og services online

I Sydbank Direkte Rådgivning får du samme services, produkter og tilbud af rådgiverne som i den fysiske filial. Her sidder specialister indenfor Bolig-, Pensions- og Investeringsrådgivning.

Fordele ved rådgivning online 

Til dig der værdsætter:

-       Hastighed

-       Tilgængelighed

-       Kompetencer

Bliv kunde i Sydbank Direkte Rådgivning

Unge: 18-29 år

Sydbank 18/29 er fordelsprogrammet til dig, der er mellem 18 og 29 år. Med Sydbank 18/29 får du mange fordele, der gør det nemmere og lidt sjovere at holde styr på pengene og få råd til flere oplevelser.

Personlig rådgivning alle ugens dage fra kl. 8-20

Som 18/29-kunde i Sydbank får du adgang til vores digitale team af erfarne rådgivere, der kan hjælpe dig med alt, der har med din økonomi at gøre. Teamet sidder klar til at rådgive dig på 70 10 18 29 alle ugens dage kl. 8-20 - også i weekenden. 

Rådgivningen foregår digitalt, og det er op til dig, om det skal foregå over telefonen eller via et netmøde. Booker du et netmøde, kan du følge med i præsentationer på din bærebare eller tablet, mens I snakker sammen på mobilen. 

Foretrækker du at have din egen personlige rådgiver i din lokale Sydbank-filial, så er dette også en mulighed. Kontakt os, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig. 

Faste og valgfrie fordele

Du får en 18/29 Konto, gratis betalingskort, gratis valutaveksling, fri hævning i alle danske pengeautomater, billig rejseforsikring, gode opsparingsmuligheder, gode råd og mange flere fordele.

Følg med i din økonomi vha. mobilbank, netbank og BeskedService

Du får gratis netbank og mobilbank, så du altid har styr på din økonomi og dine udgifter på farten. 

Bliv 18/29-kunde i Sydbank 

Erhverv

Til vores erhvervskunder tilbyder vi fire forskellige koncepter – alt efter om der er tale om lokal erhverv (selvstændige, konsulenter og mindre erhvervsdrivende), mellemstore erhverv, større erhverv eller landbrug.

Selvstændige og mindre, lokale virksomheder får en rådgiver, der er uddannet til at rådgive om både privat- og erhvervsøkonomi, så man kun skal tale med én rådgiver. Mellemstore og større erhverv får hhv. en erhvervsrådgiver eller en seniorerhvervsrådgiver, der er specialiseret i at yde målrettet rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens situation og behov.

Vores kunder med fuldtidslandbrug betjenes via Sydbank Landbrug og får en rådgiver, der er specialiseret indenfor finansiel rådgivning af landbrug og er opdateret på branchen generelt.

Læs mere på sydbank.dk/erhverv 

 Bliv erhvervskunde i Sydbank

Private Banking

Som Private Banking-kunde i Sydbank er det altid dig og din formue, der er i fokus, og vores rådgivning er nøje planlagt i forhold til dine behov og dit liv. Du får kompetent og personlig rådgivning, hvor og når det passer dig – i Sydbanks Private Banking-afdeling i dit områdehovedkontor, hjemme hos dig privat eller i din virksomhed.

Din nærmeste rådgiver og faste kontaktperson er din personlige Private Banker, som er specialiseret i at give dig overblik, planlægge og optimere din formue, uanset om du opbygger formue eller lever af den. Herudover får du en personlig investeringsrådgiver samt adgang til bankens øvrige specialister efter behov.

Læs mere på sydbank.dk/privatebanking

Bliv Private Banking-kunde i Sydbank 

Børn og unge: 0-17 år

Til vores helt små og unge kunder har vi en række forskellige konti og tilbud, der passer til deres alder.

Til de 0-6-årige tilbyder vi en Rasmus Klump Konto, som fås sammen med en gratis Rasmus Klump sparebamse. De 7-12-årige kan få en Skolekonto og et Mastercard Junior Debit, der kan bruges, hvis de skal hæve eller indsætte penge. Og de 13-17-årige får en Startjobkonto med et gratis MasterCard Debit med saldokontrol, der kan bruges i pengeautomater og butikker. 

Til børnenes større opsparinger kan du fx vælge en børneopsparing eller en Børnebørnskonto, der har den samme gode rente, og hvor du har mulighed for at investere opsparingen i værdipapirer.

Læs mere på sydbank.dk/unge

Sydbanks Mobilbank

Gå i banken hvor som helst. Sydbanks Mobilbank kan hentes til iPhone, iPad eller Android.

Læs mere om mobilbanken