Foretrækker du hurtig, kompetent og personlig rådgivning – når og hvor det passer ind i din dagligdag?  

Så læs videre her. I Rådgivning Online, Sydbanks digitale filial, kan du holde rådgivningsmøder med en privatrådgiver fra kl. 8 til 20 alle ugens dage – altså også i weekenden. Og det hele foregår digitalt.

I Rådgivning Online kan du få rådgivning om alt, der har med din økonomi at gøre: Lige fra rådgivning om store og mere komplekse områder som bolighandel, investering og pension til hjælp til betalinger, overførsler eller valg af kort. Vores rådgivere arbejder tæt sammen, så du får altid fat i en medarbejder, der er inde i dine sager.

Hvis du fx skal købe, bygge eller sælge bolig, sørger vi naturligvis for, at du har en fast rådgiver, der følger opgaven. Din rådgiver sørger for at inddrage de rigtige specialister, fx en byggerådgiver, hvis du skal bygge selv, eller en investeringsspecialist, hvis du har brug for rådgivning om, hvordan du bedst muligt kan placere dine penge. Også her vil møderne foregå digitalt – og du bestemmer selv, hvornår i ugen det passer dig bedst.

 

Sådan kommer du i kontakt med os

Ønsker du digital rådgivning?

Hvis du vil være kunde i Rådgiving Online, så send en mail til kundeservice@sydbank.dk. Herefter sørger vi for resten. Fortryder du dit valg, kan du selvfølgelig lave det om.

 

Er du endnu ikke kunde i Sydbank? Klik her 

Forberedelse til bankmødet
Podcast: Noget for pengene

Hvorfor skal banken vide ting om dit privatliv? Der er noget, man skal have styr på, inden mødet med sin bankrådgiver. Det taler Ann og Zepur om i dette afsnit af Noget for pengene. Og Zepur løfter sløret for, hvorfor hendes bankrådgiver satte en stopper for et boligkøb.

Lyt til afsnittet der, hvor du lytter til podcast.

Læs mere om podcasten her

Dine afspilningsmuligheder

    Youtube