Vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv

I Sydbank har vi hver dag et mål om at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.
Bare bank – helt enkelt.

Vi skaber vores resultater med ordentlighed som omdrejningspunkt og på et fundament af tætte relationer, stærk faglighed og et godt sammenhold.

Her på karrieresiden kan du opleve, hvilke værdier vi arbejder ud fra i Sydbank, møde nogle af vores dygtige medarbejdere og udforske dine karrieremuligheder.

Find dit næste og bedste job hos os.

Aktuelle jobs

  Se alle ledige jobs

  Mød os og læs om dine jobmuligheder i Sydbank

  Et team af rådgivere, tæt på kunden

  I Sydbank tror vi på værdien af relationer. Vi vil skabe gode kundeoplevelser, hvor rådgivning sker i øjenhøjde. Tæt på hverdagen hos de mennesker og virksomheder, det handler om – helt enkelt og ordentligt. Mød vores dygtige rådgivere og hør dem fortælle om deres hverdag i Sydbank.

  Læs mere om at være rådgiver i Sydbank

  Mød stærke specialister med faglig mangfoldighed

  I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med mange forskellige faglige profiler og baggrunde. Det er dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

  Læs mere om at være specialist i Sydbank

  Ledelse, hvor dygtighed og relationer skaber værdi

  I Sydbank ønsker vi at have de dygtigste ledere. Ledere, som er gode til relationer overfor kunder, medarbejdere og kolleger. For vi tror på, at dygtighed og relationer skaber værdi for banken. Har du en ambition om at blive leder i Sydbank, så klæder vi dig godt på med lederuddannelser og træning.

  Læs mere om at være leder i Sydbank

  Praktik og trainee i Sydbank

  Sydbank tilbyder en af landets bedste uddannelser indenfor bankrådgivning – uanset om din interesse er for privat- eller erhvervsrådgivning. Som praktikant hos os, vil du blive involveret i afdelingens drift og hverdag fra dag 1. Det er nemlig i samspillet med kunden, at du oplever teori og praksis gå hånd i hånd.

  Læs mere om at være praktikant eller trainee i Sydbank

  Efter du har sendt os din ansøgning

  Du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning pr. mail. Vi læser ansøgninger løbende, men det afhænger af det enkelte job, om kandidater inviteres til første samtale efter ansøgningsfristen er nået, eller om dette sker løbende. Derfor anbefaler vi altid, at du sender din ansøgning snarest muligt.

  Læs mere om, hvordan vi behandler din ansøgning

  Sådan behandler vi din ansøgning

  Sydbank har brug for en række oplysninger om dig for at kunne behandle din ansøgning og vurdere dine kvalifikationer. Der kan være tale om dine kontaktoplysninger – herunder cpr.nr., hvis dette er angivet – uddannelse, erhvervsmæssig erfaring, resultat af evt. personlighedstest samt følsomme oplysninger, som ansøger finder relevant eller er forpligtiget til at meddele.

  Læs mere om ansøgningsprocessen og privatlivspolitik

  Vi er stolte af sammenholdet i Sydbank

  Godt kollegaskab og sammenhold er vigtige grundpiller for vores succes. Sammen skaber vi en god arbejdsplads og en endnu stærkere bank. Vi er stolte af at være blandt de bedste, når det handler om medarbejdernes trivsel. Vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere indenfor den finansielle sektor.

  I Sydbank har vi et godt arbejdsmiljø. Vi vil den samme vej, og vi tør at udfordre og skubbe til hinanden – både på det personlige og faglige plan.

  Jesper Møller Seniorerhvervsrådgiver i Esbjerg

  I Sydbank hjælper vi hinanden og vi er gode til at samles, både i forbindelse med faglige anledninger, men i høj grad også socialt. Vi har et stærkt sammenhold.

  Lena Nissen Jørgensen Erhvervsrådgiver i Aabenraa

  Sydbank er en fremragende arbejdsplads. Der er plads til forskellige holdninger, ideer og initiativer. Ambitionsniveauet er højt. Jeg er stolt af at arbejde i Sydbank.

  Torben Råberg Seniordealer i Markets