Mød vores kunder

Produktionsvirksomhederne med røg i skorstenen er rygraden for Danmarks erhvervsliv, og vi er deres bank. Derfor er vi Danmarks Erhvervsbank.

I filmene nedenfor medvirker nogle af de virksomhedskunder, Danmarks Erhvervsbank arbejder for og med. Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

Godnat til Enoki, Shiitake og Kejserhat

Gartneriet Tvedemose i Snesere på Sjælland er Danmarks største producent af økologiske svampe med to millioner kilo svampe om året. Jens Christian og Frederik siger godnat til svampene, og Simon udvikler vegansk bacon af shiitake-svampe, der er mest umami.

Se filmen med Tvedemose
×

33 millioner mursten om året

Matzen Teglværk i Egernsund i Sønderjylland er med 270 års drift Danmarks ældste industrivirksomhed på samme sted og i samme slægt, og næste generation venter i kulissen. Virksomhedens to teglværker producerer årligt 33 millioner mursten til husfacader i Tyskland, Sverige og Danmark. Peter Matzen drives af glæden og stoltheden ved at skabe et produkt, der holder evigt.

Se filmen med Matzen Teglværk
×

Skal din virksomhed også have en præsentationsvideo?

Vi tilbyder virksomheder at få lavet en præsentationsvideo magen til dem, du ser her på siden.

Tilmeld din virksomhed her

Vi er glade og stolte over at kalde os Danmarks Erhvervsbank

Men vi ved godt, at navnet forpligter. Som landsdækkende fullservice-erhvervsbank skiller vi os bl.a. ud ved:

Fast rådgiver

Virksomhedskunder har én fast rådgiver, som er forankret i lokalmiljøet og kender det lokale erhvervsliv.


Læs mere her

Strategikompasset

Rådgivningsværktøjet giver indblik i din virksomheds finansielle og muligheder, så du og rådgiveren kan udstikke virksomhedens kurs for de kommende år.

Læs mere her

Sydbank Tyskland

Sydbanks erhvervsbank i Tyskland er en perfekt løsning for alle virksomheder med interesse i Tyskland. Vores rådgivere taler dansk og tysk og er eksperter i det tyske banksystem og erhvervsliv. 

Læs mere her