Sydbank tiltrækker flere erhvervskunder

Bankbarometer Business, som det uafhængige analyseinstitut Aalund Business Research hvert år udarbejder, er netop offentliggjort og viste, at Sydbank i 2016 har været dygtigst til at tiltrække nye erhvervskunder*.
Målt på markedsandele vokser Sydbank mest blandt landets seks største banker. Det betyder, at Sydbank nu samlet set er tæt på at være den tredjestørste erhvervsbank i Danmark i segmentet 10-499 ansatte.

Fortsat i top 3

Sydbank holder samtidig fast i sin placering i top 3 på kundetilfredshed blandt landets seks største banker, selvom konkurrencen om de mest tilfredse erhvervskunder i branchen er knivskarp. Tallene for Sydbank i årets måling lander samlet set på niveau med sidste års måling.

Tilfredshed og tilgængelighed

En klar tendens viser, at det er de banker, som yder dygtig rådgivning, der også har de mest tilfredse erhvervskunder. Sydbank udmærker sig her ved at score højt på tilfredshed og tilgængelighed.

Mere end hver 3. kunde vil anbefale Sydbank

Undersøgelsen viser desuden, at Sydbanks kunder fortsat ligger i front, når det handler om at anbefale Sydbank som bankforbindelse. Faktisk vil mere end hver 3. af bankens erhvervskunder – 36 % – anbefale Sydbank til andre.

Lokal forankring og tætte kundeforhold

Selvom Sydbank er en af landets største erhvervsbanker, betyder vores decentrale struktur og stærke lokale forankring, at vi er tæt på vores kunder og derfor hurtigt kan træffe beslutninger, der har betydning for din virksomheds økonomi og forretningsmuligheder. Samtidig har vi som målsætning, at rådgivningen skal skabe værdi og være nærværende. Vi er derfor både meget glade for og ydmyge over, at undersøgelsens resultater bekræfter dette, og at så mange af vores kunder vil anbefale os til andre virksomheder.

Nye initiativer på vej til bankens erhvervskunder

Vi arbejder hele tiden målrettet på at give vores erhvervskunder branchens bedste rådgivning, muligheder og services. Vi er således i gang med at implementere et nyt Strategikompas og en ny samarbejdsplan for store og mellemstore erhvervskunder. Desuden vil vi fremover i endnu højere grad trække på bankens specialister i det direkte rådgivningsarbejde

Kontakt os på 70 10 78 79 og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomheds økonomi og udvikling

*Blandt de største banker, 10-499 ansatte. Kilde: Aalund Bankbarometer Business 2016