Lad os hjælpe dig med at spare på energien

- det gavner både dig, din økonomi og miljøet at energiforbedre din bolig

Energiberegner

Få svar på, om det kan betale sig at energioptimere boligen

Energitjek

Find ud af hvad din bolig gemmer på

Tilskud

Undersøg på SparEnergi.dk om du kan få tilskud

Dine fordele med et Sydbank Energilån

Når du ønsker at foretage energiforbedringer i din bolig, kan du med fordel få et Sydbank Energilån - som er et attrakivt og fleksibel lån til dig, der gerne vil energioptimere.

 

Energilånet har en række favorable vilkår:

  • Ingen omkostninger til ekspedition
  • Attraktiv rente
  • Løbetid op til 10 år
  • Lånebeløb op til 250.000 kr.

Sådan optager du et energilån hos Sydbank

For at gøre brug af Sydbank Energilån skal du blot vise os, hvad du ønsker at energioptimere i din bolig. Det kan du fx gøre ved at vise os et tilbud fra din håndværker.

Du kan låne op til 250.000 kr. over maks 10 år. Når du skal låne til energirenovering gennem Sydbank Energilån, betaler du 0 kr. i oprettelsesgebyr. 

Kan det betale sig for mig at energirenovere?

Ikke to boliger er ens, og hvad der kan svare sig – både økonomisk og klimamæssigt – afhænger af en række forskellige faktorer.

Med Energiberegneren kan du nemt og hurtigt få svar på, om det kan betale sig at energirenovere din bolig.  Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din adresse, og så giver beregneren dig forslag til, hvilke energiforbedringer du med fordel kan lave. Energiberegneren tager udgangspunkt i din boligs oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret (BBR) eller et estimat.

Din rådgiver i Sydbank sidder naturligvis klar til at give dig en uddybning af den økonomiske vinding ved at energioptimere.

Gå til Energiberegneren

Søg tilskud til dit energiprojekt

Husk at undersøge dine muligheder for tilskud og fradrag, når du renoverer din bolig – måske er der mere at komme efter, end du tror.

På Energistyrelsens hjemmeside kan du følge med i statens aktuelle og kommende tilskudspuljer, som skal gøre danskernes boliger mere klimavenlige. Energistyrelsen har også udviklet en beregner, som kan give dig et overslag på, hvor meget du kan forvente at få i tilskud til din energirenovering. Overslaget kan måske også hjælpe dig i forhold til størrelsen af et eventuelt energilån.

Hvad er et energilån?

Et energilån er et lån, du kan bruge til at finansiere et tiltag eller et renoveringsprojekt, der kan optimere energiforbruget i din bolig. Fx hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe eller isolerer din boligs vægge.

Der findes mange forskellige varianter af energilån afhængigt af den finansielle udbyder. Generelt set er et energilån attraktivt sammenlignet med et ”almindeligt” boliglån, fordi det ofte er billigere, fx i form af lavere renter eller lavere etableringsomkostninger. De lavere omkostninger skal hjælpe dig som boligejer med at komme godt i gang med at energioptimere din bolig og på den måde bidrage til den grønne omstilling. 

I Sydbank kalder vi vores energilån for Sydbank Energilån. Vi har valgt at gøre lånet attraktivt ved at skære alle oprettelsesgebyrer til banken fra, sammenlignet med tilsvarende boliglån, hvor du betaler 5.000 kr. ved oprettelse.