Der er mange gode grunde til at energioptimere din bolig – både for din egen skyld, for din pengepungs skyld og vigtigst af alt; for klimaets skyld.

Men det er desværre ikke gratis at investere i grønne løsninger.

Derfor tilbyder vi Sydbank Energilån – et attraktivt og fleksibelt lån til dig, der gerne vil energioptimere din bolig og bidrage til den grønne omstilling.

Book et boligmøde, og hør om dine boligmuligheder i Sydbank.

  • Spar 5.000 kr. i oprettelsesgebyr
  • Fra 1,95 % i årlig variabel rente
  • Lån op til 250.000 kr.
  • Energioptimer din bolig
  • Nedbring dit CO2 og skån klimaet

Hvad er et energilån?

Et energilån er et lån, du kan bruge til at finansiere et tiltag eller et renoveringsprojekt, der kan optimere energiforbruget i din bolig. Fx hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe eller isolerer din boligs vægge.

Der findes mange forskellige varianter af energilån afhængigt af den finansielle udbyder. Generelt set er et energilån attraktivt sammenlignet med et ”almindeligt” boliglån, fordi det ofte er billigere, fx i form af lavere renter eller lavere etableringsomkostninger. De lavere omkostninger skal hjælpe dig som boligejer med at komme godt i gang med at energioptimere din bolig og på den måde bidrage til den grønne omstilling. 

I Sydbank kalder vi vores energilån for Sydbank Energilån. Vi har valgt at gøre lånet attraktivt ved at skære alle oprettelsesgebyrer til banken fra, sammenlignet med tilsvarende boliglån, hvor du betaler 5.000 kr. ved oprettelse. 

 

Sådan optager du et energilån hos Sydbank

For at gøre brug af Sydbank Energilån skal du blot vise os, hvad du ønsker at energioptimere i din bolig. Det kan du fx gøre ved at vise os et tilbud fra din håndværker.

Du kan låne op til 250.000 kr. over maks 10 år. Når du skal låne til energirenovering gennem Sydbank Energilån, betaler du 0 kr. i oprettelsesgebyr. 

Eksempler på de samlede omkostninger

Vi beregner renten ud fra din samlede boligfinansiering i Sydbank – fx hvis du har et Sydbank Boliglån, et realkreditlån gennem Sydbank eller et andelsboliglån. Eksemplerne tager derfor udgangspunkt i, om din samlede boligfinansiering i Sydbank er under eller over 2.5 mio. kr. 

Priseksempel på Sydbank Energilån

Book et boligmøde og hør nærmere om dine muligheder med Sydbank Energilån

Gør dine økonomiske valg mere bæredygtige

Få et overblik over dine muligheder i Sydbank.

Læs mere

Sammen om en bæredygtig fremtid

Sådan arbejder vi med bæredygtighed i Sydbank.

Læs mere

Kan det betale sig at energirenovere?

Prøv Energiberegneren og se, hvor meget du kan spare i varme- og klimaregnskabet.

Gå til Energiberegneren

Energioptimer din bolig

Bestil et Totalkredit Energitjek

Læs mere