Vi sætter pris på en god og ærlig dialog om de begivenheder, der vedrører banken, sektoren og omverdenen. Vi bidrager gerne med viden og indsigt indenfor samfundsøkonomi, boligmarkedet, aktiemarkedet og andre emner med bred relevans.

Har du brug for generel information eller hjælp til at skabe kontakt til rette vedkommende, kan du kontakte Sydbanks presseteam:

Susanne Ingemann Faber

 26 29 11 29
susanne.faber@sydbank.dk

Lars Grubak

 20 31 54 65
lars.lohff@sydbank.dk

Vores analytikere og økonomer

Du kan tage direkte kontakt til Sydbanks eksperter og de enkelte områdekontorer og filialer.

Aktieanalysechef - Jacob Pedersen

Aktieanalysechef
74 37 44 52
jacob.pedersen@sydbank.dk

Jacob Pedersen analyserer og udarbejder som Sydbanks aktieanalysechef bankens aktiestrategi. Han har ansvaret for bankens aktieanalyseafdeling, som tæller i alt fire analytikere. Han udstikker Sydbanks holdning til investering i de globale aktiemarkeder og forskellige geografiske regioner. Jacob kommenterer med sit indgående kendskab og store erfaring på alle aktiemarkedsrelevante tendenser fra indtjeningsforventninger til værdiansættelse over politiske risici, investorhumør, geografisk aktieporteføljefordeling mm.

Jacob dækker og analyserer ligeledes virksomhederne Vestas og SAS. Derfor bidrager han gerne med kommentarer, analyser og indsigt i disse virksomheder - og udviklingstendenser inden for luftfart og vindmølleindustrien

Jacob Pedersen har været ansat i Sydbank siden 2002, er bankuddannet og har en HD i finansiering, ligesom han er CFA Charterholder.

Gå til billedarkiv

Cheføkonom - Søren Kristensen

Cheføkonom
74 37 44 71
s.kristensen@sydbank.dk

Søren Kristensen er Sydbanks cheføkonom i makroafdelingen. Søren følger tendenserne i dansk og international økonomi fra en makroøkonomisk vinkel. Han udstikker bankens holdning til de økonomiske konjunkturer, valutakurserne og renterne i dansk og global økonomi. Han kan derfor kommentere på den økonomiske og politiske udvikling og inflationen. Herunder blandt andet udviklingen på boligmarkedet, arbejdsmarkedet, privatforbruget og de offentlige finanser.

Du kan kontakte Søren Kristensen, hvis du ønsker en analyse eller en kommentar på tendenser og udviklingen i dansk økonomi.

Søren Kristensen har været ansat i Sydbank siden februar 2016 og er uddannet cand. oecon. fra Aarhus Universitet.

Gå til billedarkiv

Senioranalytiker - Søren Løntoft Hansen

Senioranalytiker
74 37 44 64
s.loentoft@sydbank.dk

Søren Løntoft Hansen har ansvar for analysedækning af selskaberne Novo Nordisk, Coloplast, Lundbeck, Genmab, GN Store Nord, Demant, Ambu, ALK og Bavarian Nordic. Søren kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiver på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos konkurrenter, kunder og leverandører.

Søren Løntoft Hansen har været ansat i Sydbank siden 2008 og har et indgående kendskab til medicinal-, lifescience- og medicobranchen. Han er uddannet fra SDU i Odense.

Gå til billedarkiv

Aktieanalytiker - Per Fogh  

Aktieanalytiker
74 37 44 49
per.fogh@sydbank.dk

Per Fogh har ansvar for analysedækning af selskaberne Ørsted, Carlsberg, Pandora, ISS, SimCorp, Netcompany, Chr. Hansen og Novozymes. Per kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiver på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos relevante interessenter.

Per Fogh har været ansat i Sydbank siden 2014 og siden 2019 i aktieanalysen. I Pers første år i Sydbank arbejdede han med køb/salg af virksomheder, værdiansættelse og virksomhedsanalyse. Per har indgående kendskab til hav- og landvindsindustrien, bryggerier, softwareindustrien, enzymer, smykkebranchen og facility management-sektoren. Han er uddannet Professionsbachelor i Finans og har en HD 2. del i finansiering fra Aarhus Universitet - Handelshøjskolen i Aarhus.

Gå til billedarkiv

Senioranalytiker - Mikkel Emil Jensen  

Senioranalytiker
74 37 44 56
miej@sydbank.dk

Mikkel Emil Jensen har ansvar for analysedækning af selskaberne Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Tryg, Topdanmark, A.P. Møller – Mærsk, DSV, FLSmidth og Rockwool. Mikkel kommenterer på udviklingen i disse selskaber og giver gerne yderligere perspektiver på væsentlige tendenser på deres forretningsområder - heriblandt strategiske overvejelser og udviklingen hos relevante interessenter.

Mikkel Emil Jensen blev ansat i Sydbank i 2016 og har indgående kendskab til finans- og forsikringsbranchen, betalingsformidlingsbranchen, mineindustrien og transportindustrien. Han er uddannet cand.merc i Finance & International Business fra Aarhus Universitet - Handelshøjskolen i Aarhus.

Gå til billedarkiv

Erhvervsøkonom - Morten Laugesen

Erhvervsøkonom
74 37 22 52
morten.laugesen@sydbank.dk

Morten Laugesen er erhvervsøkonom i Sydbanks Merchant Bank-afdeling. Morten Laugesen følger og analyserer udviklingen i dansk erhvervsliv – med særligt fokus på landets små og mellemstore virksomheder. Han har et indgående kendskab til de forskellige sektorer og brancher og kommenterer derfor på tendenser og forhold, der påvirker danske virksomheders indtjeningsmuligheder, investeringslyst og fremtidsudsigter i og uden for Danmark.

Morten Laugesen har været ansat i Sydbank siden 2021 og er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School (CBS).

Gå til billedarkiv

Skal du i gang med at skrive opgave?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er studerende på akademi-, bachelor- eller kandidatniveau, og du skal skrive en opgave, der handler om Sydbank eller finanssektoren.

Vi har ikke mulighed for at imødekomme alle forespørgsler om samarbejde i forbindelse med studieopgaver. Send os en mail på komma@sydbank.dk, og så vurderer vi, om vi kan hjælpe dig videre.