Får du for lidt ud af dine penge?

Så tjek dine muligheder for at få pengene til at yngle. Du kan vælge mellem forskellige løsninger til både små og store opsparinger.

Sydinvest Blandede Fonde

Til dig med en opsparing på 5.000-500.000 kr.

BankValg

Til dig med børne- eller pensionsopsparing, der lader bankens eksperter vælge puljer

Sydbanks Puljer

Til dig med børne- eller pensionsopsparing, der selv vil vælge puljer

Til dig, der vil investere for mellem 5.000 og 500.000 kr.

Er du træt af, at din opsparing ikke vokser? Så er Sydinvest Blandede Fonde måske noget for dig. Både små og store opsparinger kan være med, for produkterne henvender sig alle, der har en opsparing eller en pension på mellem 5.000 kr. og 500.000 kr.

Investering med livrem og seler eller is i maven?

Der er fire muligheder at vælge imellem – både til dig, der kun vil investere med livrem og seler, og til dig, der er mere modig og indstillet på at opleve tab. Vælger du fx at købe en andel i en fond med en høj aktieandel, får du mulighed for et højere afkast, til gengæld må du forvente højere risiko og større kursudsving. Blandingsforholdet mellem aktier og obligationer tilpasses løbende, så det matcher din investeringsprofil.

Hurtigt og nemt til både opsparing og pension

 • Mulighed for et højere afkast på din opsparing og pension
 • Det er let at komme i gang – du køber en investeringsandel i banken, og så bliver pengene automatisk investeret
 • Du skal ikke spekulere over sammensætningen af din investering, det ordner vores eksperter
 • Du kan hurtigt sælge dine andele (selvom vi anbefaler, at du beholder andelene i mindst 2-3 år)

Så meget kan en opsparing på 200.000 kr. forventes* at blive til på 5 år

Vælger du fx at investere i Sydinvest Konservativ, vil de 200.000 kr. kunne blive
til ca. 217.000 kr.. Sammenligner du med de samme 200.000 kr., der har stået på en opsparingskonto med 0,25 % i rente pr. år i 5 år, vil din opsparing kun vokse til ca. 202.500 kr.

*Det forventede afkast er beregnet vha. en model, der anvender både historiske data og bankens forventninger til fremtiden. Beregningerne hviler på nogle teoretiske antagelser om, at afkastet på det pågældende produkt kan beskrives ved en normalfordeling. Der er derfor tilknyttet en vis usikkerhed til de oplyste tal. Afkastet er beregnet efter omkostninger, men før skat. Al investering er forbundet med risiko, afkastet kan blive negativt. Det forudsættes i beregningerne, at eventuelt udbytte i perioden geninvesteres i produktet.

Se brochure   Se spørgsmål og svar

 • 4 investeringstyper: Fra de meget forsigtige til de mere modige
 • Egnet til privat opsparing, børneopsparing og pensionsopsparing
 • Følg udviklingen af din investering i NetBanken og på sydinvest.dk

Til dig, der vil overlade investeringen af børne- eller pensionsopsparingen til bankens eksperter

Ønsker du ikke selv at fordele børneopsparingen eller din pensionsopsparing på vores forskellige puljer, kan du i stedet vælge Bankvalg, hvor du overlader den løbende puljesammensætning til vores investeringseksperter.

Fire muligheder at vælge imellem

Du kan vælge fire forskellige kombinationer af Bankvalg: Der er muligheder til dig, der kun vil investere med livrem og seler, og til dig, som prioriterer at få et højt udbytte og derfor er indstillet på at opleve tab. 

Din investeringsprofil

Med udgangspunkt i en vurdering af din risiko-vilje og risiko-evne, dine økonomiske forhold og øvrige forhold fastlægger bankens rådgivere i samarbejde med dig din investeringsprofil. Din investeringsprofil er afgørende for bankens anbefaling af aktieandel i porteføljen og dermed, hvilken af de 4 kombinationer af Bankvalg vi vil anbefale. 

Så meget kan en opsparing på 200.000 kr. forventes* at blive til på 5 år

Vælger du fx at investere i Bankvalg 1 (Konservativ), vil de 200.000 kr. kunne blive til ca. 218.000 kr. Sammenligner du med de samme 200.000 kr., der har stået på en opsparingskonto med 0,25 % i rente pr. år i 5 år, vil din opsparing kun vokse til ca. 202.500 kr.

*Det forventede afkast er beregnet vha. en model, der anvender både historiske data og bankens forventninger til fremtiden. Beregningerne hviler på nogle teoretiske antagelser om, at afkastet på det pågældende produkt kan beskrives ved en normalfordeling. Der er derfor tilknyttet en vis usikkerhed til de oplyste tal. Afkastet er beregnet efter omkostninger, men før skat. Al investering er forbundet med risiko, afkastet kan blive negativt. Det forudsættes i beregningerne, at eventuelt udbytte i perioden geninvesteres i produktet.

Sydbanks Puljer er til dig med børne- eller pensionsopsparing, der selv vil vælge puljer

Investerer du børne- eller pensionsopsparingen eller dele af den gennem Sydbanks puljer, har du de samme placeringsmuligheder, som hvis du selv investerer i værdipapirer. Forskellen er bare, at det er Sydbanks investeringseksperter, der placerer puljernes midler for dig, og dermed slipper du selv for at skulle bruge tid på at pleje dine investeringer.

10 puljer at vælge imellem

Du kan vælge mellem 10 puljer. Puljernes midler investeres i mange forskellige værdipapirer og brancher. Det giver stor risikospredning og dermed et afkast, der er stabilt og konkurrencedygtigt i forhold til markedsafkastet.

Læs mere om puljerne her

Læs PuljeNyt 

En gang om året udkommer PuljeNyt, med en oversigt over, hvordan investeringerne i bankens puljer har udviklet sig.

Læs PuljeNyt for børneopsparing

Læs PuljeNyt for Pension

 

Med Sydbanks puljer:

 • Får du nem adgang til mange forskellige værdipapirmarkeder
 • Kan du investere dine penge i en eller flere forskellige puljer
 • Bliver dine indbetalinger straks investeret
 • Vil dit udbytte automatisk blive geninvesteret
 • Vil dine omkostninger ofte være lavere end ved direkte investering i obligationer og aktier, fordi puljens handelsomkostninger fordeles på mange deltagere

 

 

Luk

Tal med os om dine muligheder

Vær opmærksom på, at du løber en vis risiko for tab ved at investere i værdipapirer. Tal derfor med din rådgiver og hør, hvad vi kan gøre for at placere dine penge bedst muligt uden at løbe unødige risici.

Book et møde med din rådgiver
Rådgiver

Der er mange spørgsmål, når det gælder ens penge

Hvis du gerne vil vide mere om investering, så tjek vores svar på de oftest stillede spørgsmål om investering. Du kan også se, hvordan du – og dine penge – kan få hjælp af bankens eksperter.

Få svar på dine spørgsmål