Få rådgiverens bedste råd til bilfinansiering

Du er langt fra alene, hvis du ikke kan betale din bil kontant og må låne. Her får du Sydbanks rådgiver, Carsten Stricker Axelsens, bedste råd til bilfinansiering.

Du kan låne penge til drømmebilen hos bilforhandleren eller i din bank. Et billån fungerer på mange måder som et forbrugslån, bortset fra at man stiller sikkerhed i bilen. Men du skal tænke dig godt om. For finansieringen er det sted, folk lettest kommer i klemme i forbindelse med bilkøb, oplever Sydbanks rådgiver Carsten Stricker Axelsen:

- Det kan virke nemt og praktisk at finansiere sin bil via forhandleren, men der er faktisk mange fordele ved at få lånet i banken i stedet. Fx kan vi i Sydbank skræddersy den løsning, der er passer bedst til netop dig og din økonomi, fordi vi kender dig. Vi har lånerabat bygget ind i vores fordelsprogram, hvis du har din NemKonto hos os, så jo flere forretninger, du samler hos os, desto billigere bliver det, påpeger Carsten.

Sådan låner du til ny bil i Sydbank

Billån ydes mod sædvanlig kreditvurdering, og der stilles typisk sikkerhed i bilen. Lånet skal indfries, hvis du beslutter dig for at sælge bilen.

• Lån til din nye bil – uanset om den er fabriksny eller brugt
• Vi stiller ikke krav om, at du har pengene til udbetalingen
• Jo større udbetaling du kan lægge, jo lavere bliver renten
• Jo nyere bilen er, jo længere tid kan du låne pengene over

Tilbagebetaling

Ønsker du at købe en fabriksny bil, kan du vælge at betale lånet tilbage over op til 10 år. Vælger du en brugt bil, skal du som udgangspunkt regne med at betale lånet tilbage over 10 år minus bilens alder. Er bilen 3 år gammel, kan du således låne til den over 7 år. Hvis bilen er mere end 5 år gammel, så regn med et lån med op til 5 års løbetid.

Renten

Lånet er med variabel rente – det vil sige, at renten bevæger sig i takt med det aktuelle renteniveau.
Se renten her

Læs mere om Sydbank Billån


Næste artikel