Udbetaling af årets udbytte fra investeringsforeningerne

Hvis du har investeret penge gennem en eller flere udbyttebetalende investeringsforeninger, som fx Sydinvest, BankInvest, Sparinvest, MajInvest eller ValueInvest, får du i årets første måneder udbetalt udbytte.

Faktisk begynder investeringsforeningerne allerede at udbetale det foreløbige udbytte fra slutningen af januar og ikke som tidligere efter generalforsamlingerne i marts eller april.

Vil du geninvestere dit udbytte?

Som udgangspunkt kan det være en god ide at geninvestere udbyttet, så du kan opretholde de langsigtede afkastforventninger.
Vi anbefaler derfor, at du kontakter din rådgiver, så I sammen kan se på dine muligheder for at investere pengene. Ved samme lejlighed kan I tjekke, om dine investeringer matcher din investeringsprofil.

Derfor er det godt at geninvestere

 

 

Hvad med risikoen?

Du løber altid en risiko ved at investere. Og i fællesskab ser vi på, hvor stor den skal være. Derfor finder vi sammen din investeringsprofil, så vi med den rigtige strategi kan minimere din risiko og optimere dit afkast.

Find din investeringsprofil

Tal med en rådgiver og hør, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at investere dine penge bedst muligt uden at løbe unødige risici. Vi spørger bl.a. ind til din økonomi, hvornår du skal bruge dine penge igen, din risikovillighed og din risikoevne, samt om hvor store udsving du kan leve med i dit afkast. På baggrund heraf kan vi sammen finde frem til netop din investeringsprofil.

I Sydbank anbefaler vi altid, at din tidshorisont er mindst to år ved investering i værdipapirer. Det er derfor ikke sikkert, at vi altid vil anbefale dig at investere pengene. Og der kan være situationer, hvor det kan være bedst at lade være med at investere.

Få rådgivning

Du skal hverken have rigtig mange penge eller vide en masse om aktier og obligationer for at investere. Men vi anbefaler, at du kontakter en rådgiver, inden du går i gang. Så kan I sammen se på, hvilken investeringsløsning der passer bedst til dig.   

Kontakt din rådgiver


Næste artikel