Giv dig selv frihed til at drømme - spar mere op til pensionen

De fleste lønmodtagere har gennem deres arbejdsmarkedspensioner løbende indbetaling til pension. Arbejdsmarkedspensionen kan sammen med de offentlige ydelser, som fx folkepension og ATP, give dig et økonomisk godt fundament, så du kan overleve i pensionstilværelsen. Men er det nok? Måske du burde spare lidt mere op.

Sidste frist for indbetaling til pension for skatteåret 2022 er 30. december 2022 kl. 18

Sådan realiserer du dine drømme

Hvis du vælger at betale mere ind til pension, så får du ekstra frihed i pensionisttilværelsen til at realisere dine drømme. Det kunne være rejser, gaver til børnebørnene eller at nyde teaterlivet, biografer og restauranter. Vidste du fx  at indbetaling til livrente sikrer dig, at du får pengene udbetalt, så længe du lever.

Book et pensionsmøde

Sådan får du gennemgået dine muligheder

Vi rådgiver bredt om økonomi, både i forhold til bolig, investering og pension. Det giver os et udgangspunkt for at kende dig som kunde rigtig godt og dermed mulighed for at yde dig en helhedsorienteret rådgivning omkring din økonomi og dine pensionsmidler.

Her ser du nogle af de fordele, som en pensionsordning giver dig

  • Du skaber større tryghed for dig og din familie
  • Du opnår kreditorbeskyttelse af din opsparing
  • Du opnår skattefradrag for indbetaling
  • Din pension investeres, så den passer til din risiko
  • Du opnår lavere beskatning af dit afkast
  • Du opnår spredning af din formue
  • Ved dødsfald bestemmer du selv, hvem der skal have pengene efter dig

Læs mere om pension

Vi tager udgangspunkt i din samlede formue og rådgiver dig til, hvordan du kan udnytte dine midler på den bedst mulige måde. Det er aldrig for sent, men husk fristen for indbetalinger i 2022 er den 30. december kl. 18.00.

Book et pensionsmøde


Næste artikel