Ledelse i Sydbank

I Sydbank tror vi på, at dygtighed og relationer skaber værdi, og vi ønsker at have de dygtigste ledere i branchen. Som leder i Sydbank skal du være god til at skabe relationer til medarbejdere, kolleger og vores kunder. Vi tror på, at de bedste relationer bygger på tillid og engagement.

Har du en drøm om at blive leder, er du kommet til det rette sted. Vi vil skabe de bedste muligheder for, at du får succes. Men vi har også høje forventninger til dig.

Som leder skal du selv tage ansvar for din læring og udvikling. Du skal fokusere på forretningen og at kommunikere ærligt. Det er afgørende, at du sætter ambitiøse mål og følger op på dem. Sådan skaber du værdi for banken.

Mød nogle af vores dygtige ledere. Hør dem fortælle om deres vej til ledelse, hvilke udfordringer de har oplevet og hvordan en leders hverdag kan se ud.

Find dit næste og bedste job hos os

Mød ledere i Sydbank

God ledelse i Sydbank

Torben Bruun Jørgensen er direktør for Kunder Direkte, som er bankens online rådgivningsafdeling. Som leder er det vigtigt for ham at have modet til at gøre de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

Hør Torben fortælle, hvad god ledelse er for ham
×

En leders fortælling

Michael Aagaard har i årevis drømt om at blive en leder, der lytter og skaber trivsel for medarbejdere. Som leder lægger han særligt vægt på at bevare kontakten til kunderne, fordi han gerne vil være en dygtig sparringspartner for sine medarbejdere.

Læs, hvordan Michaels drøm gik i opfyldelse

Er der en leder gemt i dig?

Drømmer du om at blive leder? Eller leger du med tanken og vil gerne udforske, om ledervejen er noget for dig? Så har du som medarbejder i Sydbank mulighed for at blive optaget i ’Talent for ledelse’ – Sydbanks talentprogram, der klæder spirende ledertalenter på til at blive dygtige ledere.

Læs mere

Andre karrieremuligheder

Bliv specialist

I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med mange forskellige faglige profiler og baggrunde. Det er dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Læs mere om at være specialist i Sydbank

Bliv rådgiver

I Sydbank tror vi på værdien af relationer. Vi vil skabe gode kundeoplevelser, hvor rådgivning sker i øjenhøjde. Tæt på hverdagen hos de mennesker og virksomheder, det handler om – helt enkelt og ordentligt. Mød vores dygtige rådgivere og hør dem fortælle om deres hverdag i Sydbank.

Læs mere om at være rådgiver i Sydbank