Mød et team af stærke specialister

I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med stor mangfoldighed med mange forskellige faglige profiler og baggrunde.

Det er derfor dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Her er vi cirka 800 kolleger samlet i et stærkt fagligt fællesskab på tværs af afdelinger og funktioner.

Mød nogle af vores stærke specialister og få et indblik i dine jobmuligheder og en hverdag i Sydbanks hovedsæde.

- Kom med ind i maskinrummet

Find dit næste og bedste job hos os

En IT-karriere i Sydbank

I IT og Udvikling arbejder vi med at udvikle og vedligeholde Sydbanks forretningskritiske systemer, og vi håndterer store mængder data. Vi er en af Sønderjyllands største IT-arbejdspladser med ca. 110 medarbejdere. Vi har et stærkt kollegaskab, og vi er stolte af vores høje faglighed. Der er et stort spænd i vores fagligheder. Det giver en god dynamik og et væld af karrieremuligheder. Som medarbejder indenfor IT kan du udvikle dig i mange forskellige retninger fx ved at skifte rolle og mellem afdelinger. Uanset om du brænder for IT-drift, softwareudvikling, data science, arkitektur, modeludvikling, informationssikkerhed eller projektledelse, så har vi helt sikkert et job til dig.

Hverdagen i IT

En IT-karriere i Sydbank kan gå i mange retninger – fra det meget tekniske til det mere forretningsmæssige. Og vi har brug for at sætte mange forskellige fagligheder i spil for at lykkes.

Læs mere om hverdagen i IT her

Mød andre specialister