Mød et team af stærke specialister

I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med stor mangfoldighed med mange forskellige faglige profiler og baggrunde.

Det er derfor dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Her er vi cirka 800 kolleger samlet i et stærkt fagligt fællesskab på tværs af afdelinger og funktioner.

Mød nogle af vores stærke specialister og få et indblik i dine jobmuligheder og en hverdag i Sydbanks hovedsæde.

- Kom med ind i maskinrummet

Find dit næste og bedste job hos os

En IT-karriere i Sydbank

I IT og Udvikling arbejder vi med at udvikle og vedligeholde Sydbanks forretningskritiske systemer, og vi håndterer store mængder data. Vi er en af Sønderjyllands største IT-arbejdspladser med ca. 110 medarbejdere. Vi har et stærkt kollegaskab, og vi er stolte af vores høje faglighed. Der er et stort spænd i vores fagligheder. Det giver en god dynamik og et væld af karrieremuligheder. Som medarbejder indenfor IT kan du udvikle dig i mange forskellige retninger fx ved at skifte rolle og mellem afdelinger. Uanset om du brænder for IT-drift, softwareudvikling, data science, arkitektur, modeludvikling, informationssikkerhed eller projektledelse, så har vi helt sikkert et job til dig.

Hverdagen i IT

En IT-karriere i Sydbank kan gå i mange retninger – fra det meget tekniske til det mere forretningsmæssige. Hør Sidra Malik og Søren Wollesen fortælle, hvorfor de har valgt en IT-karriere i Sydbank.

Se filmen med Sidra Mallik og Søren Wollesen
×

En applikationsarkitekts hverdag

Anders Thomsen arbejder i afdelingen IT-intern udvikling i området IT & Udvikling i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Som applikationsarkitekt har han ansvar for, at Sydbanks IT-systemer integreres og taler sammen.

Læs mere om Anders’ hverdag som applikationsarkitekt

Mød andre stærke specialister

Mød Torben Råberg, seniordealer

Torben er seniordealer med speciale i valuta i afdelingen Markets i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Han arbejder med det, han er bedst til – nemlig valuta.

Læs mere om at være seniordealer i Sydbank

Mød Dorthe Madsen, sagsbehandler i Sydbank Operations

Det er ikke kun politiet, der fanger tyve. Mød Dorthe, som er sagsbehandler og arbejder med indsigelser i Sydbank. Dorthe er med til at stoppe IT-kriminelle på daglig basis.

Læs Dorthes historie

Mød Jannie Westerholm, HR-partner

”Hvis vi trives, leverer vi også bedre resultater. Og det er noget, kunderne kan mærke.” Mød Jannie og få et indblik i hendes hverdag, hvor fokus er på relationer, dialog og udvikling i et stærkt fagligt fællesskab af andre specialister.

Læs mere om at være HR-partner i Sydbank

Mød Kim Hjort, investeringskonsulent

Kim Hjort er rådgivernes sparringspartner, når det gælder investering. Som investeringskonsulent i Sydbank er han med til at tegne de overordnede rammer for bankens rådgivere. Produktudvikling og samarbejdet med kollegerne fylder derfor meget af arbejdsdagen hos Kim.

Læs mere om at være investeringskonsulent i Sydbank

Andre karrieremuligheder

Bliv leder

I Sydbank ønsker vi at have de dygtigste ledere. Ledere, som er gode til relationer overfor kunder, medarbejdere og kolleger. For vi tror på, at dygtighed og relationer skaber værdi for banken. Har du en ambition om at blive leder i Sydbank, så klæder vi dig godt på med lederuddannelser og træning.

Læs mere om at være leder i Sydbank

Bliv rådgiver

I Sydbank tror vi på værdien af relationer. Vi vil skabe gode kundeoplevelser, hvor rådgivning sker i øjenhøjde. Tæt på hverdagen hos de mennesker og virksomheder, det handler om – helt enkelt og ordentligt. Mød vores dygtige rådgivere og hør dem fortælle om deres hverdag i Sydbank.

Læs mere om at være rådgiver i Sydbank