Rådgivning, hvor dygtighed og relationer skaber værdi

I Sydbank tror vi på værdien af relationer. Vi vil skabe gode kundeoplevelser, hvor rådgivning sker i øjenhøjde. Tæt på hverdagen hos de mennesker og virksomheder, det handler om – helt enkelt og ordentligt.

Som rådgiver i Sydbank skal du være nærværende og proaktiv. Det er vigtigt, at du forstår kundernes behov. For det er det, der skaber værdi både for kunden og banken.

Mød vores dygtige rådgivere og hør dem fortælle om deres hverdag, om at skabe gode kundeoplevelser, om samarbejdet på tværs i banken og det stærke kollegaskab i Sydbank.

Find dit næste og bedste job hos os

Mød vores rådgivere

Mød Jesper Møller, seniorerhvervsrådgiver

Som seniorerhvervsrådgiver i Sydbank rådgiver Jesper en portefølje af større virksomheder i forskellige brancher. Det betyder, at han skal kunne forstå forskellige virksomheders komplekse forretningsmodeller og behov. Netop det finder Jesper spændende ved jobbet.

Læs mere om at være seniorerhvervsrådgiver i Sydbank

Mød Amar Karabegovic, privatrådgiver

Amar rådgiver til dagligt Sydbanks private kunder, men man behøver ikke gå i banken for at tale med ham. Amar rådgiver kunderne virtuelt fra Sydbanks online rådgivningsafdeling. Få et indblik i Amars hverdag.

Læs mere om Amars hverdag som privatrådgiver

Andre karrieremuligheder

Bliv leder

I Sydbank ønsker vi at have de dygtigste ledere. Ledere, som er gode til relationer overfor kunder, medarbejdere og kolleger. For vi tror på, at dygtighed og relationer skaber værdi for banken. Har du en ambition om at blive leder i Sydbank, så klæder vi dig godt på med lederuddannelser og træning.

Læs mere om at være leder i Sydbank

Bliv specialist

I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med mange forskellige faglige profiler og baggrunde. Det er dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Læs mere om at være specialist i Sydbank