Vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv

Det er medarbejdernes dygtighed og engagement, der gør det muligt at udvikle vores bank, så Sydbank hele tiden kan blive en bedre bank, end den var i går – og derfor ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores absolut vigtigste aktiv.

I Sydbank er der højt til loftet, hvorfor vi hylder principperne udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Det er derfor kun dine egne ambitioner og lysten til at lære nyt, som afgør dine karrieremuligheder i Sydbank.

Her på karrieresiden kan du få sat ord på, hvilke værdier vi arbejder ud fra i Sydbank, møde nogle af vores dygtige medarbejdere og udforske dine karrieremuligheder.

Mød nogle af vores medarbejdere

Rune Rudbeck Nielsen

Afdelingsleder, Business Intelligence og Datawarehouse

Jannie Gade Kannegaard

Erhvervsrådgiver

Kim Hjort-Pedersen

Investeringskonsulent

Mette Guldbrandsen

Content Creator

Pia L. Lorenzen

Direktør, Forretningsudvikling - Privat

Søren V. Kristensen

Cheføkonom

Ledelsesudvikling

Sydbank er i rivende udvikling, og derfor har vi brug for kompetente og dedikerede ledere, der kan navigere og gå forrest i det omskiftelige miljø, vi opererer i.

Men lederkompetencer kommer ikke af sig selv – de skal plejes og udvikles. Netop derfor er ledelsesudvikling et nøgleord i Sydbank. Mere præcist er det i banken en topprioritet at dygtiggøre, udvikle og uddanne vores ledere løbende, uanset ansvarsområde og niveau, så vores ledere kan blive ved med at inspirere og udfordre deres medarbejdere.

Kurser, træning og uddannelse er derfor en stor del af jobbet som leder i Sydbank.

Opnå dit fulde potentiale i Sydbank

Vi hylder principperne udvikling, uddannelse og frihed under ansvar, og vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som det vigtigste aktiv i banken. I en organisation med mange faglige retninger er det derfor dine egne ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbank.

Vi står ved din side og hjælper dig godt på vej, så du altid står tilbage med de bedste forudsætninger for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Igennem en struktureret årsplan vil du i tæt samarbejde med din leder arbejde og følge op på din udvikling, så du kan opnå dit fulde potentiale og realisere dine karrieredrømme.

Praktik & Trainee i Sydbank

Har du evnen og viljen til at give vores kunder en god oplevelse – hver gang?

Læs mere