Ansøgningsprocessen

 1. Samtale

  Ved første samtale vil du møde den rekrutterende leder og eventuelt en lederkollega eller HR-partner. Du vil som kandidat få et indblik i, hvad jobbet går ud på, og om der er en god kemi. Du vil også blive klogere på, hvilke forventninger vi har til dig, og hvilke forventninger du kan have til os.

  For nogle jobs vil rekrutteringsprocessen blive afsluttet efter første samtalerunde, fordi den rette kandidat til jobbet er fundet.

 2. Samtale og brugen af test

  De fleste ledige jobs i Sydbank kræver en uddybende samtale. Denne samtale tilrettelægges individuelt i forhold til det ledige job. Det kan være relevant at gøre brug af test ved anden samtale. Hvis dette er tilfældet, vil du som ansøger modtage relevante links pr. mail til udvalgte testværktøjer.

  Formålet med brugen af test er at få et bedre indblik i kandidaters personlige præferencer. Ud fra dette får vi en dialog om, hvordan disse præferencer vil komme til udtryk i hverdagen. Derudover vil du få mulighed for at stille yderligere spørgsmål til os, og vi vil drøfte ansættelsesforholdene med dig.

 3. Brugen af referencer

  Vi vil gerne finde det bedste match til det ledige job. Derfor skal du være opmærksom på, at vi med din accept typisk indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere. Referencer indhentes hos de personer, som du selv giver samtykke til, at vi kan kontakte.

 4. Vi vælger hinanden

  Er der et gensidigt match, tilbyder vi dig jobbet. Vi vil give dig en mundtlig besked, hvorfor vi netop har valgt dig, og på hvilke vilkår vi tilbyder dig jobbet. Efter din tilbagemelding vil vi udarbejde din ansættelseskontrakt. Vi sender dig en mail med et link til e-signatur, hvor du bruger dit MitID til at underskrive.

Det blev desværre ikke dig

Uanset hvor langt du kommer i rekrutteringsprocessen, takker vi dig for den interesse, du har vist banken. Vi sender dig et skriftligt afslag, hvis du ikke bliver inviteret til samtale. Har du været til samtale, vil du modtage et skriftligt eller mundtligt afslag.

Vi har mange spændende jobs i Sydbank. Selvom du modtager et afslag til et specifikt job, kan det være, at vi har anden stilling, som matcher dine kompetencer. Er dette tilfældet, vil vi kontakte dig.