Sydbank er Danmarks Erhvervsbank

Sydbank er Danmarks tredjestørste erhvervsbank i SMV-segmentet. Og vi vil gerne være endnu større - men uden at gå på kompromis med kvaliteten, den regionale tilstedeværelse eller det lokale nærvær.

- Sydbank er stor og dygtig nok til at matche virksomhedernes forventninger – og samtidig lille og lokal nok til at være der lokalt, hvor erhvervslivet foregår. Vores decentrale organisation med 12 områder gør, at vi træffer beslutninger hurtigt og tæt på kunderne, som er en vigtig forudsætning for moderne virksomheder i en omskiftelig verden i højt tempo, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig.

Her har virksomhederne en fast rådgiver

I Sydbank bygger vi på langsigtede relationer og står ved vores aftaler, så vi udvikler os sammen. Derfor har vores virksomhedskunder en fast rådgiver, der kender dem til bunds.

Vi sætter en ære i at rådgive virksomheder strategisk. Vi ser ind i fremtiden sammen med kunderne og finder de rigtige, langtidssikrede løsninger. 

Det kan også aflæses i Aalunds målinger af erhvervskunders tilfredshed. Her tager Sydbank tre førstepladser – Kunderne vurderer, at vi har de dygtigste rådgivere, og at vi er bedst til at forstå virksomhedernes situation. 

Sydbank er full-sale

Det betyder, at Sydbanks produkter dækker alle erhvervskunders behov.

Vi tilbyder blandt andet prisvindende Trade Finance, strategisk rådgivning med Strategikompasset, erhvervsleasing, Cash- og Risk Management og meget andet.

Sydbank er landsdækkende og har endda tysk banklicens og kan derfor drive dansk fuldskalabank i det tyske banksystem – som giver vores kunder kontante fordele på danske virksomheders vigtigste eksportmarked.


Næste artikel