Sydbank støtter etableringen af motorik- og kampsportscenter med 100.000 kr.

24. juni 2022: Når byggeriet af det nye motorik- og kampsportscenter er færdigt, vil der stå fantastiske rammer klar til gymnaster, boksere og taekwondokæmpere. Derudover vil centeret rumme et udfordrende motorik-område som skoler, dagtilbud og børnefamilier vil få gavn af.

Sydbank er kendt som et pengeinstitut med et stærkt lokalt engagement. Det er gennem tiden kommet til udtryk gennem talrige sponsorater og tilskud til lokale projekter i idræts- og kulturlivet. Og med udsigterne til et markant løft af rammerne for idræts- og kulturlivet i lokalområdet har Sydbank igen vist sig villige til at støtte lokalt. Der er således 100.000 kr. på vej til GGIF og MAGION som støtte til Motorik- og Kampsportscenteret.

- Foreningslivet og MAGION har arbejdet målrettet på at styrke faciliteterne for springgymnastik, motorik og kampsport. Et projekt, som har været efterspurgt i mange år og har potentialet til at få medlemstallene til at blomstre i foreningslivet. Det vil vi gerne bakke op om, forklarer filialchef i Sydbank i Grindsted, Sofie Ross Laursen.

I foreningslivet er der glæde over det flotte bidrag fra Sydbank. Efter modtagelsen af checken på 100.000 kr. var John Storgaard fra GGIF Gymnastik hurtig til at udtrykke sin taknemmelighed. 

- Det er med til at holde engagementet oppe i en frivillig forening, når vi på denne måde bliver anerkendt for vores arbejde. Jeg ser meget frem til at kunne opleve det færdige projekt og gymnasterne, der boltrer sig i nye lækre rammer.

Johanne og Lærke fra GGIFs springtalent hold glæder sig til større trampoliner, springgrav og mere plads til fx tilløb. De to piger der går på GGIFs springtalent hold, ser frem til, at de kan udvikle sig i det nye motorik- og kampsportscenter. I dag kører de til fx. Vesterlund idræts- og gymnastikefterskole, når de skal prøve nye spring af.

For Henrik Steen Andersen, centerleder i MAGION, er det glædeligt at opleve den fortsatte opbakning til de projekter, som MAGION sætter i søen sammen med foreningslivet.

- MAGION er sat i verden for at være de gode rammer for idræts- og kulturlivet. Og så er det fantastisk at mærke den lokale opbakning til den kurs, vi navigerer efter, når vi udvikler MAGIONs faciliteter, forklarer centerlederen.


Næste artikel