Sydbank Fonden donerer 50.000 kr. til Hornbæk Idræt & KulturCenter

Beløbet skal bruges til at realisere planerne om at etablere et nyt idrætscenter med udvidede klublokaler på det nuværende anlæg for Randers Firma-Sport sammen med en lang række andre bidragsydere. Tre foreninger er gået sammen om projektet, Hornbæk Sportsforening, Hornbæk Gymnastikforening og Randers Firma-Sport.

- Over Hornbæk er en bydel i vækst, og der er brug for at foreningslivet og de fysiske rammer som stilles til rådighed følger med i samme tempo. Derfor finder vi det interessant og værd at støtte, udtaler filialdirektør Michael Lejsgaard Jensen, som sammen med afdelingsleder Brian Storvang var ude og se det velkendte område.

- Der er mange frivillige kræfter i spil for at få det til at lykkedes, og det vil Sydbank gerne støtte op om. Flere af vores kunder og ansatte bor i området, og mange har meldt sig som ambassadør for projektet. Vi håber, det bliver et flot nyt samlingspunkt for de mange medlemmer i de forskellige foreninger og deres frivillige, siger Michael Lejsgaard Jensen. Han opfordrede ved samme lejlighed Peter Thorsen til at lade Sydbank Fondens virke sive til de enkelte foreninger, som også har muligheder for at søge midler til forskellige aktiviteter og projekter.


Næste artikel