Forberedelse til pensionsmødet med Sydbank

Overblik over pensionsforhold

En god pensionsordning bør indeholde økonomisk sikring af dig selv, dine børn og din ægtefælle/samlever samt opsparing til din tilværelse som pensionist. Men vores drømme og liv er så forskellige som vi selv – og derfor er en pensionsordning i Sydbank individuel og skræddersyet til dig. Det betyder, at den både er tilpasset din aktuelle situation og den måde, du gerne vil leve på, når du bliver pensioneret.

Få løbende pensionsrådgivning

Kom ind i banken eller aftal et netmøde og få en gratis pensionsrådgivning. På mødet snakker vi om, hvilke forsikringer du har brug for her og nu, og hvordan din pensionsordning skal se ud, hvis du vil beholde en fornuftig levestandard i den 3. alder.

Hver gang dit liv tager en ny drejning, fx hvis du bliver gift, får barn eller skifter arbejde, bør du tage en snak med din rådgiver for at se, om din pensionsordning stadig passer til dine behov.

Når du nærmer dig pensionsalderen

Inden du forventer at gå på pension, anbefaler vi, at du får set dine pensionsordninger igennem, så du kan se, hvordan din økonomi vil se ud, når du bliver pensioneret. Tag derfor kontakt til din rådgiver for nærmere aftale. 

Hjælp din rådgiver godt i gang via PensionsInfo

Via NetBanken kan du logge på PensionsInfo, hvor du kan se dine pensionsordninger, uanset hvilket pengeinstitut eller pensionsselskab de er i. Benytter du muligheden for at sende oplysningerne videre til din rådgiver, kan han/hun nemt komme ”hele vejen rundt” om din situation og være godt forberedt til jeres møde.

PensionsInfo giver dig et godt overblik over din økonomi ved

- pensionering
- tab af erhvervsevne
- dødsfald
- andre forsikringer
- sociale pensioner.

På PensionsInfo kan du se detaljer om de enkelte ordninger, fx om indbetaling, udbetalingstidspunkter, begunstigelse og meget andet.