Mange danskere ved ikke, hvor godt de er dækket ved sygdom, død eller pension. Er du en af dem? Så er der hjælp at hente i Letportalen, hvor du kan få et samlet og overskueligt overblik over din pension og dine forsikringer i Letpension:

  • Få et overblik over, hvor godt du er dækket ind ved sygdom, død og pension
  • Få adgang til at svare på spørgsmål om dit helbred
  • Selv undersøge, hvordan du kan justere dækningen på dine forsikringer og din pension

Har du tegnet forsikringer via Letpension, kan du desuden:

  • Hurtigt og let få overblik over dine aftaler i Letpension  
  • Se detaljer om dine forskellige dækninger
  • Se mødeinvitationer fra din rådgiver og meddelelser fra Letpension

Få det fulde overblik over din pension og forsikring

For at vurdere, om du er godt dækket, har vi brug for nogle oplysninger om dig. På forsiden kan du se, om der er oplysninger, der mangler. Dem kan du nemt selv tilføje direkte i Letportalen. 

Passer dækningen til dine forventninger? Prøv Behovsguiden

I Letportalen har du bl.a. mulighed for at undersøge, om din nuværende dækning matcher dine forventninger og behov. Det kan du gøre via ”Behovsguiden”, som hurtigt og let guider dig gennem en række spørgsmål og herefter giver dig svar på, om din dækning matcher dine ønsker.

Hvis din dækning ikke matcher dine ønsker og behov, kan du med et enkelt klik se de økonomiske konsekvenser af de ændringer, vi anbefaler. Det kræver blot, at vi har dine oplysninger fra PensionsInfo, og at du i nogle tilfælde har svaret på spørgsmål om dit helbred. Er du tilfreds med anbefalingen, kan du kontakte din rådgiver, så I sammen kan se på det.

Har du forsikringer i Letpension?

Hvis du har tegnet en forsikring via Letpension, kan du:

  • Se din opsparing og dit afkast i Letpension
  • Se, hvordan du er dækket i Letpension ved sygdom og død
  • Se, hvad du har indbetalt på din pension i Letpension og betalt for dine forsikringer i Letpension

Ved at gå et niveau dybere, kan du se dine eventuelle dækninger hos os og andre. Du kan fx også dykke ned i din aftale med Letpension for at se, præcis hvad der gælder for dig, fx hvor stor en dækning du har, og hvad du betaler for den. 

Del dine oplysninger med din rådgiver inden pensionsmødet

Når du indtaster oplysninger eller fx tester dine dækninger, giver du samtidig din rådgiver en unik indsigt i dine ordninger, din økonomi og dine behov. 

Inden pensionsmødet kan du nemlig via Letportalen aflevere oplysninger om dig selv og din familie, så din rådgiver er godt forberedt inden jeres møde.

Sådan logger du på Letportalen

Du kan logge på Letportalen via Mobilbanken, NetBanken her.