Sydbank MasterCard med rejseforsikring

  • Fås på flere forskellige niveauer
  • Adgang til personlig assistance døgnet rundt
  • Rejseforsikringen dækker også på skirejser
  • Priser mellem 580 kr. og 1.895 kr. om året for forsikring samt MasterCard

Du skal være opmærksom på, at du ikke er dækket af det gule sundhedskort, når du rejser i udlandet. I stedet skal du sørge for at have det blå EU-kort med, som dækker dig på lige vilkår med borgerne i de enkelte lande. Det blå EU-kort dækker dog kun lægebehandling på ferierejser i EU eller i Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz. Derfor er det vigtigt med en rejseforsikring, især hvis du rejser uden for EU. Rejseforsikringen dækker ikke, når du rejser i dit bopælsland. 

I Sydbank kan du få en rigtig god rejseforsikring på flere forskellige niveauer sammen med vores MasterCard. Afhængigt af hvilken korttype du vælger, dækker forsikringen bl.a. sygdom og lægeudgifter, hjemkaldelse, hjemtransport, afbestilling og erstatningsrejse.

Hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for akut hjælp, skal du straks kontakte Rejsehjælp på +45 44 74 50 00.
Her kan du 24 timer i døgnet få personlig assistance af kompetente medarbejdere, der hjælper dig godt igennem processen. Fra 1. oktober er det SOS International, der hjælper rejsekunder, der har brug for assistance på rejsen.

Sådan er du dækket af Sydbank Mastercards rejseforsikring ved strejke eller lockout i forbindelse med OK18

Rejseforsikringen på Sydbank Mastercard gælder, hvis du bliver omfattet af strejke eller lockout i forbindelse med OK18 og derfor må aflyse din ferie. Forsikringen dækker både kortholder og kortholders husstand.

For at du kan få dækning, skal både din rejse og dit Mastercard (med afbestillingsdækning) være bestilt eller købt senest 6. marts 2018.