Er du gift/samlevende?

Egen virksomhed?

Hvilken form for virksomhed

Dit resultat

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin formue viser, at hvis Idu bliver Private Banking-kunde i Sydbank, kan Idu få værdifuld udbytte i form af god økonomisk rådgivning og personligt tilpassede løsninger.

Ønsker du at blive kontaktet af din lokale private banking-rådgiver, skal du blot udfylde og sende nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig for at høre, om Idu helst vil mødes med os i banken, hjemme hos jerdig privat eller i jeresdin virksomhed.

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin viser, at jeresdin økonomi er kompleks og at det kunne være værdifuldt og interessant for jerdig at blive private banking-kunde i Sydbank.

Der kan være særlige forhold, som vi endnu ikke kender, der kan få indflydelse på det endelige svar, så vi opfordrer dig derfor til at kontakte os for en personlig vurdering.

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin formue viser, at Sydbanks private banking-koncept ikke vil kunne give jerdig en merværdi.

Er Idu p.t. kunde i en anden bank, men fortsat overvejer at blive privat- eller erhvervskunde i Sydbank, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for jerdig.

Kontakt os

Hvordan må vi kontakte dig?

  • Du skal vælge hvordan du vil kontaktes
Du skal indtaste dit fulde navn. Du skal indtaste et postnummer. Du skal indtaste en by.
Du skal indtaste en valid e-mail adresse.
Du skal indtaste telefonnummer. Du skal vælge et tidspunkt hvor du vil kontaktes.

Dine fordele med Sydbank Private Banking

Du får som Private Banking-kunde i Sydbank en lang række attraktive fordele.

Læs mere

Private Banking i alle livets faser

Vores rådgivning er nøje planlagt i forhold til dine behov og dit liv. Og Private Banking er et tilbud til dig hele livet.

Læs mere