Velkommen til Sydbank i Frederikshavn


Nu skal du høre, hvad vi kan gøre for dig


Finansiering, likviditetsstyring, effektiv hjælp til sikker handel med udlandet eller rådgivning om forsikring og pension. Uanset, hvilke muligheder eller udfordringer du og din virksomhed står overfor, er jeg klar til at hjælpe.

Din virksomhed er vigtig for dig. Derfor er den vigtig for mig. Jeg tager mig god tid til at lære dig og din virksomhed at kende, fordi en stærk relation er udgangspunktet for god rådgivning. Og den skal jeg gøre mig fortjent til.

Jeg har den viden og erfaring med erhvervslivet i Frederikshavn, der skal til for, at du kan udvikle og vækste. Jeg lytter til dig, forstår dig og udfordrer dig. For rygraden af dansk erhvervsliv har brug for en dygtig bank, der kender dem.


I Sydbank Frederikshavn får du en rådgiver, der:

  • er lokal og tæt på dig
  • hurtigt og effektivt hjælper dig og din virksomhed
  • sikrer, at du får rådgivning, der gør dig tryg
  • er engageret og har høj faglighed

Mød Hummel

Uanset om du er professionel eller amatør, lilleput eller senior, har du højst sandsynligt dyrket sport i selskab med Hummel. I 2023 har Hummel nemlig været en del af danskernes aktive liv i 100 år, hvilket gør den kreative virksomhed til en af verdens ældste sportsbrands.

Hummel er en del af rygraden af dansk erhvervsliv. Vi er banken.

 

 

Se mere om vores kunder her

Vi er glade og stolte over at kalde os Danmarks Erhvervsbank

Men vi ved godt, at navnet forpligter. Som landsdækkende fullservice-erhvervsbank skiller vi os bl.a. ud ved:

Fast rådgiver

Virksomhedskunder har én fast rådgiver, som er forankret i lokalmiljøet og kender det lokale erhvervsliv.

Læs mere her

Strategikompasset

Rådgivningsværktøjet giver indsigt i din virksomheds finansielle situation, så du og din rådgiver kan udstikke din virksomheds kurs for de kommende år.

Læs mere her

Sydbank Tyskland

Sydbanks erhvervsbank i Tyskland er en perfekt løsning for alle virksomheder med interesse i Tyskland. Vores rådgivere taler dansk og tysk og er eksperter i det tyske banksystem og erhvervsliv.

Læs mere her