Rejseforsikring

Ny rejseforsikring – Hvordan tegner jeg en rejseforsikring?

Den rejseforsikring, du kan få gennem Sydbank, er knyttet til enten et Mastercard (kreditkort), et Mastercard Debit eller et Mastercard Ung Debit. Du skal derfor have et af disse kort for at få rejseforsikringen.

Du kan bestille et Mastercard med rejseforsikring her på hjemmesiden. Har du et Mastercard uden rejseforsikring og ønsker at opgradere til et nyt kort med forsikring, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 10 78 79 eller din Sydbank-filial.

Læs mere rejseforsikring

Dækning – Hvem er dækket af rejseforsikringen?

Hvis du har Mastercard eller Mastercard Debit

Forsikringen dækker både dig, din samlever og dine hjemmeboende børn under 24 år, når I rejser sammen. Og afhængig af hvilken korttype du vælger, er du dækket i hhv. 30 dage i Europa eller 60 dage i hele verden.

Rejser i Europa op til 30 dage

- Gold er inkl. en rejseforsikring, der bl.a. dækker sygdom, lægeudgifter, hjemkaldelse, hjemtransport og afbestilling på ferierejser.

Rejser i hele verden op til 60 dage

- Gold Plus er inkl. en rejseforsikring, der bl.a. dækker for sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, hjemkaldelse, afbestilling, bagageforsinkelse, flyforsinkelse og ulykker på ferierejser
- Platinum er inkl. en udvidet rejseforsikring, der bl.a. dækker for sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, hjemkaldelse, afbestilling, bagageforsinkelse, flyforsinkelse, ulykker på rejsen og selvrisiko ved leje af bil på ferierejser

Hvis du har Mastercard Ung Debit

Rejseforsikringen tilknyttet et Mastercard Ung Debit dækker den person, i hvis navn Sydbank Mastercard Ung Debit er udstedt (kortholder). Det er en betingelse, at du er mellem 13 år og 29 år og har ret til den offentlige sygesikrings ydelser, som fastsat i sygesikringsloven i Danmark, eller at sikrede har adgang til en lignende privat eller offentlig dæknining i dit bopælsland.

Dækning – Hvor finder jeg information om, hvordan jeg er dækket?

Har du rejseforsikring til dit Mastercard (kreditkort) eller Mastercard Debit, er der forskel på dækningsgraden alt efter, hvilken type du vælger.

Se dækningsoversigt for Mastercard Private inkl. familiekort og Business
Se dækningsoversigten for Mastercard Ung Debit

Skade – Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis du kommer ud for en skade i forbindelse med en rejse, som du ønsker betalt af den rejseforsikring, der er tilknyttet dit Mastercard, skal du altid kontakte Alm. Brand Forsikring eller Rejsehjælp med det samme afhængig af skadens karakter. Herudover skal du, når du kommer hjem, udfylde og sende en skadesanmeldelse.

Se, hvad du skal gøre i forbindelse med forskellige typer skader

Pris – Hvad koster rejseforsikringen?

Du kan finde oplysninger om, hvad de forskellige typer Mastercard med rejseforsikring koster på vores prissider.

Se prislisten for kort

Mastercard rejseforsikring – Ofte stillede spørgsmål