Bestil kort

OBS: På kort bestilt efter den 24. august 2020*, dækker rejseforsikringen ikke i disse situationer – uanset vilkårene på rejseforsikringen:

  • Dine udgifter til afbestilling af rejser til et land eller område, som på købs- eller bestillingstidspunktet var på listen over lande, som det danske udenrigsministerium, Statens Seruminstitut eller lignende offentlig dansk myndighed fraråder alle rejser eller alle ikke-nødvendige rejser til. Det gælder, uanset årsagen til at rejsen afbestilles.
  • Dine udgifter til afbestilling af rejser, som du har købt eller bestilt, inden du bestilte kortet, hvis rejsen går til et land eller område, som på købs- eller bestillingstidspunktet var på listen over lande, som det danske udenrigsministerium, Statens Seruminstitut eller lignende offentlig dansk myndighed fraråder alle rejser til eller alle ikke-nødvendige rejser til. Det gælder, uanset årsagen til at rejsen afbestilles.
*gælder ikke ved fornyelser af eksisterende kort.

Står dit navn på postkassen?

Husk at få dit fulde navn på postkassen, så dit kort kan nå frem til dig.

Bestil kort med NemID

Du kan logge ind med NemID, så henter vi dine kontakt- og kontooplysninger fra Netbanken. Du skal have dit nøglekort eller din nøgleapp parat, når du bestiller.

Bestil kort med NemID

Bestil kort uden NemID

Du har mulighed for at bestille uden NemID, det kræver dog, at du selv udfylder alle dine informationer ved bestillingen.

Bestil kort uden NemID