Startjobkonto - få løn og lommepenge til at vokse

Er du mellem 13 og 18 år, kan du få en Startjobkonto til løn, lommepenge osv., og du kan vælge at få et gratis Mastercard Debit til kontoen.

Mastercard Debit

Et Mastercard Debit er et betalingskort, du kan hæve kontanter med i alle pengeinstitutters pengeautomater, og som du kan bruge i forretninger i Danmark, i udlandet og på internettet. Kortet har saldokontrol, og du kan derfor ikke hæve flere penge, end du har på kontoen.

Du kan få et Mastercard Debit både med og uden en rejseforsikring, og hvis du ønsker det, kan du selv designe dit eget kort.

Er du 13 eller 14 år, skal dine forældre godkende kortbestillingen. Er du mellem 15 og 17 år, vil dine forældre blive orienteret om kortbestillingen.

Læs mere om Mastercard Ung Debit

Net- og mobilbank

Er du 13 eller 14 år, kan du med dine forældres underskrift få adgang til Net- og Mobilbank, så du selv kan tjekke, hvor meget der står på din konto.

Er du mellem 15 og 17 år, kan du få adgang til Net- og Mobilbank, hvor du både kan se din saldo og overføre penge.

Når du har fået adgang, kan du benytte Netbanken via din computer, mobil eller tablet. Du kan også downloade Mobilbanken til din telefon eller tablet.

Du kan også få MobilePay

Det kræver, at du har et Mastercard Debit og MitID. Derefter kan du selv gå ind på mobilepay.dk og oprette dig.

Øvrige fakta om Startjobkonto

Der er ingen øvre grænser for, hvor meget du kan sætte ind på kontoen, og du kan hæve og sætte ind på kontoen, så tit du vil. Når du fylder 18 år, skal kontoen ændres til en Privatkonto Ung, der dog kræver NetBank.

Renten

Du kan se rentesatser her

Oplysning om garantiformue

Oplysning om garantiformue

 

  • Gratis Mastercard Debit både med og uden en rejseforsikring
  • Ingen øvre grænser
  • Hæv så tit du vil