Særlige fordele fra Alm. Brand Forsikring til dig som landbrugskunde

Sydbank samarbejder med Alm. Brand Forsikring. Derfor kan du som landbrugskunde i Sydbank få 10 % rabat* på udvalgte Landbrugsforsikringer. Og som noget særligt får du en særlig netbankdækning, når du opretter en Landbrugsforsikring i Alm. Brand.

For at få adgang til rabatten skal du have en henvisning fra din rådgiver eller kundeservice. Så får du helt automatisk rabatten og den ekstra netbankdækning.

Forsikringer, der dækker dine behov 

I Alm. Brand kan du vælge mellem en række forsikringsløsninger, der gør din hverdag lettere. På den måde kan du finde en løsning, der passer til bedriftens behov.

Læs mere om dine muligheder for Landbrugsforsikring på Alm. Brands hjemmeside

Erhvervsansvarsforsikring

Tegner du en Erhvervsansvarsforsikring, får du hjælp, hvis du eller dine medarbejdere er skyld i uheld eller kommer til at gøre skade på andre eller deres ting. Dermed undgår du at hænge på en stor erstatning, der kan gå hårdt ud over dit landbrugs økonomi.

Arbejdsskadeforsikring

Tegner du en Arbejdsskadeforsikring, er du dækket, hvis dine medarbejdere kommer ud for en arbejdsulykke. Forsikringen dækker det lovpligtige minimumskrav, og du får derudover en række ekstra dækninger, som fx psykologisk krisehjælp og udvidet brilledækning.

Bygningsforsikring

En Bygningsforsikring dækker bedriftens ejendomme. Hvis du fx vælger den samlede pakke, får du en god, bred dækning, som du evt. kan supplere med særlige dækninger som fx ”Rørskade” og ”Stikledning”, så dine ejendomme er optimalt dækket.

Bilforsikring

Tegner du en Bilforsikring, får du den lovpligtige ansvarsforsikring til bedriftens køretøjer og personbiler. Derudover kan du udvide med en ”Kaskoforsikring” og tilvalgsdækninger, som fx ”Førerulykkesforsikring” og ”Vejhjælp”, så forsikringen passer til dine behov.

Netbankdækning som ekstra fordel til dig 

Som noget helt særligt får du en gratis ”Netbankdækning”, når du opretter en ”Landbrugsforsikring” i Alm. Brand. Med den er du sikret op til 2,5 mio.kr., hvis du oplever økonomisk tab efter et netbankindbrud. Du får også CVR id-sikring, som hjælper med at forebygge, opdage og begrænse økonomisk svindel.

På den måde får du både hjælp, hvis skaden sker, og hjælp til at forebygge og begrænse misbrug.

*Rabatten gælder Erhvervsansvarsforsikring, Arbejdsskadeforsikring, Bygningsforsikring og Bilforsikring og gives på prisen for den enkelte forsikring.
Rabatten gælder registrerede biler, varevogne samt lastbiler – dog ikke biler omfattet af flåder, arbejdsmaskiner, traktor eller andre uregistrerede køretøjer.

Læs mere om de forskellige forsikringsmuligheder:

Privat Erhverv Landbrug