Særlige fordele fra Alm. Brand Forsikring til dig som erhvervskunde i Sydbank

Sydbank samarbejder med Alm. Brand Forsikring. Derfor kan du som erhvervskunde i Sydbank få 10 % rabat* på udvalgte erhvervsforsikringer. Og som noget helt særligt får du en gratis netbankdækning, når du opretter en Erhvervsforsikring.

For at få adgang til rabatten, skal du have en henvisning fra din rådgiver eller kundeservice. Så får du helt automatisk rabatten og den ekstra netbankdækning.

Omfattende forsikringsmuligheder

I Alm. Brand kan du vælge mellem en lang række forsikringsløsninger, der gør din hverdag lettere og giver din virksomhed den nødvendige dækning og sikkerhed. Du kan selv skræddersy en pakke, der passer til din virksomheds behov.

Læs mere om virksomhedens forsikringsmuligheder på Alm. Brands hjemmeside

Erhvervsansvarsforsikring

Tegner du en Erhvervsansvarsforsikring, får du hjælp, hvis du eller dine medarbejdere er skyld i uheld eller kommer til at gøre skade på andre eller deres ting. Dermed undgår du at hænge på en stor erstatning, der kan gå hårdt ud over virksomhedens økonomi.

Arbejdsskadeforsikring

Tegner du en arbejdsskadeforsikring, er du dækket, hvis dine medarbejdere kommer ud for en arbejdsulykke. Forsikringen dækker det lovpligtige minimumskrav, og du får derudover en række ekstra dækninger, som fx psykologisk krisehjælp og udvidet brilledækning.

Bygningsforsikring

En bygningsforsikring dækker din virksomheds ejendomme. Hvis du fx vælger den samlede pakke, får du en god, bred dækning, som du evt. kan supplere med særlige dækninger som fx ”Rørskade” og ”Stikledning”, så din bygning er optimalt dækket.

Bilforsikring

Tegner du en bilforsikring, får du den lovpligtige ansvarsforsikring til virksomhedens varevogne og personbiler. Derudover kan du udvide med en ”Kaskoforsikring” og tilvalgsdækninger, som fx ”Førerulykkesforsikring” og ”Vejhjælp”, så forsikringen passer til din virksomheds behov.

Netbankdækning som ekstra fordel til dig 

Som noget helt særligt får du en gratis ”Netbankdækning”, når du opretter en Erhvervsforsikring i Alm. Brand. Med den er du sikret op til 2,5 mio.kr., hvis du oplever økonomisk tab efter et netbankindbrud. Du får også CVR id-sikring, som hjælper med at forebygge, opdage og begrænse økonomisk svindel. På den måde får du både hjælp, hvis skaden sker, og hjælp til at forebygge og begrænse misbrug.

*Rabatten gælder Erhvervsansvarsforsikring, Arbejdsskadeforsikring, Bygningsforsikring og Bilforsikring og gives på prisen for den enkelte forsikring.
Rabatten gælder dog ikke beboelsesejendomme som fx andels- og ejerforeninger.
Rabatten gælder registrerede biler, varevogne samt lastbiler – dog ikke biler omfattet af flåder, arbejdsmaskiner, traktor eller andre uregistrerede køretøjer.

Læs mere om de forskellige forsikringsmuligheder:

Privat Erhverv Landbrug