Mastercard (kreditkort)

Mastercard (kreditkort)

 • Rentefri kredit på et aftalt beløb – typisk 30.000 eller 40.000 kr.
 • Inkl. rabat på billeje hos Avis og Hertz.
 • Mulighed for at få et dobbeltkort til kortholderens egen private konto
 • Hurtig betaling med kontaktløs funktion, fordi kortet ikke skal i betalingsterminalen

Med et Sydbank Mastercard kan din virksomheds medarbejdere hæve og betale verden over og klare små og store indkøb på nettet. Og du kan nemt få overblik over alle virksomhedens kort og forbruget på dem i Online Banking.

Din virksomhed kan spare administrative ressourcer, fordi der ikke skal bestilles forskellige valutaer, ikke udbetales og posteres acontobeløb og ikke føres refusionsregnskab. Og samtidig kan du indkalkulere op til 45 dages rentefri kredit, inden kortforbruget bliver afregnet.

Du kan vælge mellem et kort uden rejseforsikring samt fire kort med en rejseforsikring. Afhængig af hvilken korttype du vælger, er du dækket i hhv. 30 dage i Europa eller 60 dage i hele verden.

Mastercard Debit

Mastercard Debit

 • Ekstra tryghed med saldokontrol
 • Hurtig betaling med kontaktløs funktion, fordi kortet ikke skal i terminalen

Med et Sydbank Mastercard Debit kan din virksomheds medarbejdere hæve og betale verden over og klare små og store indkøb på nettet. Og da kortet er med dækningskontrol, kan kortholder ikke hæve flere penge, end der står på kontoen. Så du undgår dermed dyre overtræk.

Din virksomhed kan spare administrative ressourcer, fordi der ikke skal bestilles forskellige valutaer, ikke udbetales og posteres acontobeløb og ikke føres refusionsregnskab.

Du kan vælge mellem et kort uden rejseforsikring samt fire kort med en rejseforsikring. Afhængig af hvilken korttype du vælger, er du dækket i hhv. 30 dage i Europa eller 60 dage i hele verden.

Mastercard Business Deposit

Mastercard Business Deposit

Mastercard Business Deposit, kan kun anvendes til indbetaling.

Kortet har ingen forbrugsgrænser, det vil sige, at det ikke kan anvendes til handel på nettet eller i fysiske butikker.

Kortet er tiltænkt de medarbejdere i en virksomhed, der skal have mulighed for at indsætte kontanter på firmaets konto i de af Sydbanks pengeautomater, der har indbetalingsfunktionen.

Ansøg om flere MC Business Deposit til nuværende aftale
Ansøg om et Mastercard Business

Rejseforsikring

Rejseforsikring

 • Fås på flere forskellige niveauer
 • Adgang til personlig assistance døgnet rundt
 • Priser mellem 645 kr. og 1.995 kr.

Sammen med et Sydbank Mastercard kan kortholder få en rejseforsikring på flere forskellige niveauer, afhængigt at korttypen, der bl.a. dækker for sygdom og lægeudgifter, hjemkaldelse, hjemtransport og afbestilling i Europa eller hele verden. Forsikringen tilbydes i samarbejde med Alm. Brand Forsikring. Rejseforsikringen dækker ikke, når du rejser i dit bopælsland. 

Rejsen behøver ikke at være betalt med kortet, for at forsikringen dækker.

Hvem er dækket

Som kortholder er du dækket på erhvervs- og ferierejser.
På ferierejser sammen med dig som kortholder er din ægtefælle eller partner og dine hjemmeboende børn under 24 år dækket af forsikringen, og rejseforsikringen dækker også skirejser.
På ferierejser uden dig som kortholder skal din ægtefælle eller partner have et familiekort, og børn mellem 13 og 24 år skal have deres eget Mastercard Ung Debit med forsikring (dog ikke hvis de er hjemmeboende og rejser med familiekortholder).

Rejseafregning

Rejseafregning

 • Digital udlægshåndtering
 • Håndtering af rejsebilag
 • Registrering og afregning af kørsel
 • Fakturahåndtering

Sydbank samarbejder med Acubiz, som er en af Danmarks førende leverandører indenfor udgiftshåndtering. Acubiz tilbyder digitale løsninger, som gør, at I nemt og effektivt kan håndtere bilag og udgifter digitalt.

Hvorfor Acubiz?

Det er nemt og hurtigt for medarbejderne at registrere kørsel, udgifter, tid og meget mere i appen. Økonomiafdelingen oplever ikke manuelt tastearbejde og bilag, der mangler. Samtidig sparer det jer for tid og giver et præcist overblik over udgifterne. 

En stor fordel er, at I kan tilknytte jeres Sydbank MasterCards til appen, ligesom I kan integrere Acubiz til jeres økonomisystem. Så sparer I tid på manuel bogføring, og I får digital dokumentation på alle udgiftstransaktioner – lige fra registrering til bogføring.

Kontakt os gerne

Vil I vide mere om mulighederne med Acubiz, er I meget velkommen til at kontakte jeres rådgiver i Sydbank.