Får du for lidt ud af dine penge?

Så tjek dine muligheder for at få pengene til at yngle. Du kan vælge mellem forskellige løsninger til både små og store opsparinger.

Priser og vilkår

Om Investor+

Pengeplan

Priser og vilkår

Hvis du ønsker at pleje din formue, kan du benytte Sydbanks dygtige investeringsrådgivere. Hos dem kan du f.eks. få en individuel risikoprofil og investeringsstrategi samt løbende porteføljepleje.

Priser

Både handel med værdipapirer og porteføljepleje er forbundet med nogle omkostninger. Ønsker du ingen rådgivning, kan du vælge selv at handle i NetBanken.

Se priser for handel med værdipapirer, øvrige finansielle instrumenter, opbevaring, porteføljepleje m.m.

Se priser for handel i NetBanken

Vilkår

Handel med værdipapirer er underlagt en række bestemmelser, informationskrav og vilkår. Læs mere nedenfor:

Grundlæggende informationer om værdipapirinvestering

Sydbanks regler for handel med værdipapirer

Sydbanks depotregler

Sydbanks politik for ordreudførelse

Se, hvilke mulige interessekonflikter der kan opstå mellem kunder og banken, og hvad Sydbank gør for at undgå de opstår

Se, hvem Sydbank samarbejder med på værdipapirområdet

Se en beskrivelse af reglerne for risikomærkning af investeringsprodukter, der kan handles i Sydbank

Se vilkår for PengePlan

Se vilkår for PengePlan Pension

Få børshandelsadgang i NetBanken

Du får adgang til at handle direkte påKøbenhavns Fondsbørs ved at indgå en aftale om børshandelsadgang i netBanken under "Administration" "Børsaftaler"

Se ”Aftale om børshandelsadgang”

Om Investor+

Investor+

Investor+ er et website, ejet og drevet af Sydbank A/S. Som en synlig og væsentlig aktør indenfor investeringsbranchen i Danmark ønsker vi at samle vores viden om investering, finansielle markeder m.m. og tilbyde det til vores kunder som et samlet produkt. Målsætningen er at inspirere kunder med interesse for investering.

Indhold på Investor+

Investor+ er et videnssite, hvor vi sætter fokus på den overordnede og langsigtede udvikling på de finansielle markeder, men der er også indhold, der retter sig mod den daglige udvikling. Du vil kunne finde kurser på værdipapirer samt analyser, kommentarer og konkrete anbefalinger fra vores analytikere og økonomer

Se disclaimer

Vi benytter os af forskellige former for indhold, bl.a. artikler i forskellige formater og videoindhold. Alt indhold er samlet bag login og kræver et abonnement til Investor+. Hvis du er Private Banking-kunde eller er en del af vores kundeprogram Sydbank Favorit og har valgt investeringsfordelen, kan du få gratis adgang.

Vi har løbende fokus på de emner og aktivklasser indenfor investering, som vi aktuelt mener kan være af interesse for investorer. Ofte vil der også være et naturligt sammenfald mellem indholdet på Investor+ og de budskaber, som investeringsrådgiverne i Sydbank formidler til deres kunder.

Hvem står bag Investor+

Indholdet på websitet bliver hovedsageligt leveret af Sydbanks egne analytikere, økonomer, porteføljeforvaltere, handelsfolk etc. – medmindre andet klart fremgår. Derudover modtager vi et løbende nyhedsfeed fra Ritzau Finans.

Sydbank, A/S, CVR-nr. 12626509 er under tilsyn af Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø.

SWIFT: SYBKDK22, Peberlyk 4, DK-6200 Aabenraa, tlf. +45 70 10 78 79, email: info@sydbank.dk 

Luk