Hvad får du, når du investerer igennem Sydbank?

I Sydbank er det vigtigt for os, at du får en kompetent investeringsrådgivning sammen med en service, der passer til dine behov.

Investorbeskyttelse i Sydbank

FX Global Code

Priser og vilkår 2018

Om Investor+

PRIIPs centralinformation

Handelspriser

Hent Sydbanks Best Execution rapport

Investorbeskyttelse i Sydbank

I Sydbank er det vigtigt for os, at du får en kompetent investeringsrådgivning sammen med en service, der passer til dine behov. Udover at lovgivningen stiller krav til investeringsrådgivning , lægger vi vægt på, at du føler dig tryg og i sikre hænder, når du bruger os som din investeringspartner.

Din investeringsprofil er vores udgangspunkt

Før vi placerer dine midler for dig, hjælper vi altid med at afklare din personlige investeringsprofil. Hvor stor en risiko er du villig til at tage, og hvor lang er din investeringshorisont?

En grundig afklaring af din investeringsprofil og dine behov er forudsætningen for, at vi kan finde de optimale investeringsløsninger til dig.

MIFID II fra 2018

Fra årsskiftet 2017-18 træder de nye fælleseuropæiske MIFID II regler i kraft. Det indebærer, at du som investeringskunde er sikret denne grundpakke af information, når du investerer igennem os:

  • Kvartalsvis beholdningsoversigt over dine værdipapirer
  • Kvartalsvis afkastrapportering ved porteføljepleje (fx PengePlan)
  • Rådgivningsreferat i forbindelse med investeringsrådgivning
  • Særskilt information, hvis du oplever 10 % eller mere tab i forbindelse med bl.a. porteføljepleje eller investering i derivater og gearede produkter
  • Udvidede oplysninger om omkostninger, herunder evt. provision

Som en yderligere tryghed for dig, registrerer vi og gemmer al telekommunikation, hvor der indgår investeringsrådgivning, så det til enhver tid kan dokumenteres, hvad du har aftalt med os.

Læs mere om MIFID II reglerne HER

Personlig rådgivning – når det passer dig

Som investeringskunde hos os, står vores certificerede og specialuddannede investeringsrådgivere til rådighed for dig, så meget du ønsker det. Vi sidder klar ved telefonen hver dag mellem kl. 8 og 17 og er også klar til net- og hybridmøder, når du ønsker at sparre med os om dine investeringer.

Viden, information og netværk – vejen til trygge investeringer

Sydbanks investeringsrådgivning bygger på, at vi har mange dygtige eksperter og analytikere, der følger finansmarkederne fra minut til minut. Deres viden stiller vi til rådighed for dig på et væld af forskellige platforme: Vores eksklusive investeringsportal Investor+, Vores magasin Sydbank Investering otte gange årligt, SMS updates, Sydbank Forecast webinarer, hvor vi går i dybden med aktuelle temaer eller informationsmøder med værdiskabende information og mulighed for at møde dygtige ek-sperter og ligesindede face to face. Snak med din rådgiver om mulighederne.

FX Global Code

Sydbank har underskrevet FX Global Code, et kodeks der udstikker de globale retningslinjer for god skik i valutamarkedet.
Kodekset har til hensigt at fremme et robust, fair, likvidt, åbent og transparent marked.

Statement of commitment to the FX Global Code

Priser og vilkår 2018

Hvis du ønsker at pleje din formue, kan du benytte Sydbanks dygtige investeringsrådgivere. Hos dem kan du f.eks. få en individuel risikoprofil og investeringsstrategi samt løbende porteføljepleje.

Priser

Både handel med værdipapirer og porteføljepleje er forbundet med nogle omkostninger. Ønsker du ingen rådgivning, kan du vælge selv at handle i NetBanken.

Se priser for handel med værdipapirer, øvrige finansielle instrumenter, opbevaring, porteføljepleje m.m.

Se priser for handel i NetBanken

Vilkår

Handel med værdipapirer er underlagt en række bestemmelser, informationskrav og vilkår. Læs mere nedenfor:

Se en beskrivelse af reglerne for risikomærkning af investeringsprodukter, der kan handles i Sydbank

Depotregler

PengePlan

Se vilkår for PengePlan
Se vilkår for PengePlan Pension

Politik for håndtering af interessekonflikter i Sydbank 

Sydbanks oversigt over samarbejdspartnere på værdipapirområdet

Sydbanks politik for ordreudførelse

Sydbanks regler for handel med værdipapirer

Få børshandelsadgang i NetBanken

Du får adgang til at handle direkte påKøbenhavns Fondsbørs ved at indgå en aftale om børshandelsadgang i netBanken under "Administration" "Børsaftaler"

Se ”Aftale om børshandelsadgang”

Om Investor+

Investor+

Investor+ er et website, ejet og drevet af Sydbank A/S. Som en synlig og væsentlig aktør indenfor investeringsbranchen i Danmark ønsker vi at samle vores viden om investering, finansielle markeder m.m. og tilbyde det til vores kunder som et samlet produkt. Målsætningen er at inspirere kunder med interesse for investering.

Indhold på Investor+

Investor+ er et videnssite, hvor vi sætter fokus på den overordnede og langsigtede udvikling på de finansielle markeder, men der er også indhold, der retter sig mod den daglige udvikling. Du vil kunne finde kurser på værdipapirer samt analyser, kommentarer og konkrete anbefalinger fra vores analytikere og økonomer

Se disclaimer

Vi benytter os af forskellige former for indhold, bl.a. artikler i forskellige formater og videoindhold. Alt indhold er samlet bag login og kræver et abonnement til Investor+. Hvis du er Private Banking-kunde eller er en del af vores kundeprogram Sydbank Favorit og har valgt investeringsfordelen, kan du få gratis adgang.

Vi har løbende fokus på de emner og aktivklasser indenfor investering, som vi aktuelt mener kan være af interesse for investorer. Ofte vil der også være et naturligt sammenfald mellem indholdet på Investor+ og de budskaber, som investeringsrådgiverne i Sydbank formidler til deres kunder.

Hvem står bag Investor+

Indholdet på websitet bliver hovedsageligt leveret af Sydbanks egne analytikere, økonomer, porteføljeforvaltere, handelsfolk etc. – medmindre andet klart fremgår. Derudover modtager vi et løbende nyhedsfeed fra Ritzau Finans.

Sydbank, A/S, CVR-nr. 12626509 er under tilsyn af Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø.

SWIFT: SYBKDK22, Peberlyk 4, DK-6200 Aabenraa, tlf. +45 70 10 78 79, email: info@sydbank.dk 

PRIIPs centralinformation

I nedenstående link kan du finde en liste over PRIIPS centralinformations dokumenter på de produkter, hvor Sydbank er producent.

Se listen her

Handelspriser

I nedenstående link kan du finde en liste over handelspriser.

Se listen her

Luk