Har du en stor friværdi i din bolig og en solid økonomi? Og foretrækker du stor økonomisk fleksibilitet? Så er Fastrente+ fra Totalkredit måske noget for dig.

Her kan du nemlig kombinere et fastforrentet lån med op til 30 års afdragsfrihed. Det kan give dig en stor grad af fleksibilitet og mulighed for at spare op på andre måder end i boligen. 

Med et Fastrente+ kan du få afdragsfrihed i op til 30 år

Du kan låne op til 75% af din ejerboligs værdi (ikke sommerhus), og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt. Når lånet udløber, skal du betale restgælden tilbage – fx ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

Du kan ændre på Fastrente+ 4 gange om året

Med et Fastrente +-lån kan du fire gange om året vælge at ændre på lånet – mod et gebyr. På den måde kan du sikre, at din økonomi passer til dit liv og dine planer. Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i din bolig? Eller måske har du lyst til at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Når lånet er højst 60% af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet eller hellere være fri. Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Men hvis du lige nu eller på et senere tidspunkt ønsker at afdrage, kan du også det. Det er helt op til dig.

Når lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage.

Er et Fastrente+-lån fra Totalkredit noget for dig?

Du kan få glæde af et Fastrente+, hvis du ønsker mere end 10 års afdragsfrihed, har friværdi i din bolig og ikke har behov for at få yderligere lån eller at være gældfri, når lånet udløber.

Et Fastrente+ er dog dyrere end andre realkreditlån - til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år. Du kommer til at betale mere i rente og bidrag, især fordi restgælden ikke bliver mindre, hvis du ikke afdrager på lånet. Du betaler også et bidragstillæg i hele lånets løbetid. 

Kort om Fastrente+ fra Totalkredit

Realkreditlån til dig, der ønsker at låne op til 75% af boligens værdi. Og når belåningen er under 60%, kan lånet gøres afdragsfrit i resten af løbetiden. Du kan hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet, når restgælden højst er 60% af boligens værdi - mod et gebyr.

Du kan også hvert kvartal vælge at skrue op eller ned for, hvor meget du vil afdrage på lånet - mod et gebyr. Det gør du ved at ændre lånets løbetid, som maksimalt kan være 30 år i alt.

Læs mere om lån og detaljer på Totalkredits side