Lad os hjælpe dig med at energioptimere din bolig

Der er mange gode grunde til at energioptimere din bolig – både for din egen skyld, for din pengepungs skyld og for miljøets skyld. Skifter du fx dine utætte vinduer, kan du skabe et bedre indeklima, som er sundere for både dig og din bolig. Samtidig nedsætter du dit varme- og energiforbrug – og på den måde er du med til at nedbringe Danmarks samlede CO2-udledning. Sidst men ikke mindst giver det lavere varmeforbrug dig også en økonomisk vinding, da nye energivenlige vinduer også vil få din varmeregning til at falde.  

I Sydbank vil vi gerne hjælpe dig med at træffe bæredygtige valg – også i forhold til din bolig. Derfor kan du på denne side læse mere om dine grønne boligmuligheder i Sydbank – og vores rådgivere sidder naturligvis også klar til at rådgive dig, så du kan gøre dine tanker om energioptimering til handling.  

Book et boligmøde, og hør om dine grønne boligmuligheder i Sydbank.

Kan det betale sig for mig at energirenovere?

Ikke én bolig er ens, og hvad der kan svare sig – både økonomisk og klimamæssigt – afhænger af en masse forskellige faktorer ud fra netop din bolig.

Med Energiberegneren kan du nemt og hurtigt få svar på, om det kan betale sig at energirenovere din bolig.  Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din adresse, og så giver beregneren dig forslag til, hvilke energiforbedringer du med fordel kan lave. Energiberegneren tager udgangspunkt i din boligs oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret (BBR) eller et estimat.

Din rådgiver i Sydbank sidder naturligvis klar til at give dig en uddybning af den økonomiske vinding ved at energioptimere.

Gå til Energiberegneren

Book et boligmøde

Bestil et Totalkredit Energitjek

Ønsker du et dybdegående billede af, hvad din bolig gemmer på, har du som Sydbank-kunde også mulighed for at bestille et Totalkredit Energitjek.

Med Totalkredit Energitjek får du besøg af en energikonsulent. Energikonsulenten gennemgår din bolig og giver dig et overblik over – og konkrete forslag til – hvad der skal til for at optimere din boligs energiforbrug. Det gør det nemmere for dig at vælge de energirigtige løsninger, der passer til din bolig.

Læs mere

Sydbank Energilån – et lån til dig, der gerne vil energioptimere din bolig

Der er mange gode grunde til at energioptimere din bolig – både for din egen skyld, for din pengepungs skyld og vigtigst af alt; for klimaets skyld.

Men det er desværre ikke gratis at investere i grønne løsninger.

Derfor tilbyder vi Sydbank Energilån – et attraktivt og fleksibelt lån til dig, der gerne vil energioptimere din bolig og bidrage til den grønne omstilling.

Læs mere 

Søg tilskud til dit energiprojekt

Husk at undersøge dine muligheder for tilskud og fradrag, når du renoverer din bolig – måske er der mere at komme efter, end du tror.

På Energistyrelsens hjemmeside kan du følge med i statens aktuelle og kommende tilskudspuljer, som skal gøre danskernes boliger mere klimavenlige. Energistyrelsen har også udviklet en beregner, som kan give dig et overslag på, hvor meget du kan forvente at få i tilskud til din energirenovering. Overslaget kan måske også hjælpe dig i forhold til størrelsen af et eventuelt energilån.

Læs mere om dine muligheder på SparEnergi.dk

Sammen om en bæredygtig fremtid

Som en af Danmarks største banker har vi et særligt ansvar for at bidrage positivt til samfundets udvikling, så vi sammen kan sikre fremtidige generationer en bæredygtig fremtid. Læs, hvordan vi arbejder med vores samfundsansvar og løfter vores indsatser på bæredygtighedsområdet på vores hjemmeside her.

Læs mere