Der er mere til det at have en formue end det at have en formue

Din formue er noget særligt. Det er værdier, du eller din familie har arbejdet for, og som spiller en vigtig rolle for familiens fremtid. Derfor kan din formue hurtigt komme til at fylde for meget i forhold til din familie og de andre vigtige ting i livet.
Så lad Sydbank hjælpe dig med formuerådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Rådgivning hele vejen rundt

Din formue er en kompleks størrelse, der sandsynligvis involverer områder som investering, pension, skat og måske også en eller flere virksomheder.

Derfor har du brug for en helhedsorienteret formuerådgivning, som gør det mere enkelt for dig at have en formue, og som hjælper dig med at optimere den, uanset om du bygger den op eller lever af den.

Den rådgivning får du hos Sydbank. Vi er nogle af landets førende eksperter på det økonomiske felt. Men endnu vigtigere, så har vi et nært forhold til alle vores Private Banking-kunder. Så vi sammen kan skabe de bedst mulige resultater.

Komplet formuerådgivning med fokus på det, der betyder noget for dig

Som Private Banking-kunde i Sydbank er rådgivningen nøje planlagt i forhold til dine behov og dit liv. Dit team af formuerådgivere og specialister sørger for, at din formue får personlig og kvalificeret pleje.

Særligt til dig med egen virksomhed

Har du egen virksomhed, sikrer vi bedst muligt samspil mellem din privat- og virksomhedsøkonomi. Derfor har du mulighed for at få tilknyttet en personlig erhvervs- og finansrådgiver, der har særlig fokus på at optimere økonomien i virksomheden. Og har du eller din virksomhed relationer til udlandet, kan vores valutarådgivning være relevant.

Vi har tid, når du har tid

Du kan møde os, hvor og når det passer dig: I din lokale Private Banking-afdeling, hjemme hos dig, i din virksomhed eller ganske enkelt på nettet.

Dit team af rådgivere er altid tæt på dig og din økonomi. Vi forstår nemlig, at det at have en formue kan fylde meget. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med de rigtige løsninger.

Få hjælp og rådgivning til bl.a.

  • Planlægning af arv
  • Generationsskifte
  • Salg af virksomhed
  • Investeringsløsninger, der passer til dig
  • Planlægning af pensionsopsparing
  • Køb og salg af ejendom
  • Forældrekøb
  • Køb af feriebolig