Dine muligheder med MobilePay

Overfør og modtag penge

Med MobilePay kan du nemt og hurtigt sende penge til andre, der har appen. Du kan også sende en anmodning til andre, der har appen, og minde dem om det beløb, de skylder dig.

Læs mere om MobilePay

Hold styr på fælleskassen med MobilePay Box

Med Mobilepay Box kan du nemt samle penge ind og holde styr på alle slags fælleskasser - uanset om det er gavekassen, klassekassen, kagekassen eller biografturs-kassen.

Læs mere om MobilePay Box

Betal med MobilePay i butikker - også online

Du kan også bruge MobilePay til at betale med i butikker. Betal via butikkens MobilePay-nummer på betalingsterminalen, via QR-kode, i webshops eller i apps. Din betaling ender med et swipe - nemt og sikkert.

Læs mere

Split udgifterne og hold styr på regnskabet med WeShare

WeShare er en app fra MobilePay, der gør det nemt at holde styr på alt fra fælles hverdagsindkøb med kæresten til ferieregnskabet med familien eller udlæg i madklubben. Læg alle jeres fællesudlæg i WeShare, så finder appen ud af, hvem der skylder hvad til hvem. 

I kan dele udlæg i alle valutaer i WeShare – appen omregner selv det hele til danske kroner.

Læs mere og download WeShare

Betal dine abonnementer med MobilePay Supscriptions

Med MobilePay Subscriptions kan du sætte dine abonnementsbetalinger i gang med et enkelt swipe. Med swipet opretter du en fast overførsel for dit abonnement hver måned, hvorefter det kører helt automatisk.

Find 'abonnementsbetaling' i appen og opret dit første abonnement med MobilePay.

Læs mere om MobilePay Subscriptions

Giv personlige pengegaver

Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en nem og personlig måde - og du bestemmer selv, hvornår den skal lande hos modtageren. Gaven kan gives med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort.

Læs mere om MobilePay Pengegaver