Find den betalingsløsning, der passer til dine behov

Som forretningsdrivende kan du vælge mellem en række forskellige udbydere af betalingsløsninger. Du vælger selvfølgelig selv, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, og vi rådgiver dig naturligvis gerne om valg af betalingsløsning. 

Sydbank samarbejder med Worldline

I Sydbank har vi valgt at samarbejde med Worldline om betalingsløsninger, fordi de kan tilbyde en samlet, sikker betalingsløsning til en meget konkurrencedygtig pris.

Vælg mellem en bred vifte af betalingsløsninger

Du kan vælge mellem en bred vifte af betalingsløsninger til både fysiske butikker og webshops: Salg og leje af betalingsterminaler, indløsning af betalingskort, integration til kasseløsninger, etablering af online kundeportal, hotline support m.v. Fælles for løsningerne er, at de understøtter de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med fx Dankort app eller MobilePay.

Flere fordele ved at vælge Worldline

Du modtager daglige udbetalinger fra dit salg, og pengene kommer ind på din konto, dagen efter du har gennemført handlen. Derudover får du adgang til en række salgsrapporter, som giver dig overblik over dine salg og hjælp til at administrere din bogføring.

Kontakt Worldline

Hvis du vil vide mere om dine muligheder med Worldlines betalingsløsninger, kan du klikke på linket nedenunder, så bliver du kontaktet af Worldline.

Bliv kontaktet

  • Betalingsterminaler, der kan håndtere alle typer kort og MobilePay
  • Konkurrencedygtige priser ved transaktioner
  • Du får udbetalt dine penge indenfor 2 bankdage
  • En høj grad af gennemsigtighed, med fuldt overblik, indsigt og rapportering for dine transaktioner
  • Minimum besvær, da Worldline tager sig af det praktiske