Individuelle renter og priser

I Sydbank Private Banking følger vi princippet "noget for noget", hvilket betyder, at vi belønner dig med personlige rentesatser og priser, afhængigt af de forretninger du laver med Sydbank.

Kontante fordele og besparelser

Med din Private Banking-konto i Sydbank får du automatisk de kontante fordele og besparelser, der følger med som Private Banking-kunde.

Gratis brug af Sydbank Frikort

Du kan gratis få op til 12 måneders afdragsfrihed på dine banklån. Og du vælger selv i Netbanken, hvilke måneder du vil holde afdragsfrie.

Ingen gebyrer på kontanthævninger og valutafordele

Fri hævning i alle pengeautomater

Som Private Banking-kunde er det gratis for dig at hæve kontanter med dit Dankort og Visa/Dankort* i alle pengeautomater – både Sydbanks og alle andre danske pengeinstitutters pengeautomater i Danmark.

* Visa/Dankort bliver gradvist udfaset som betalingskort i Sydbank. Til gengæld tilbyder vi et nyt og opgraderet kort: Mastercard Dankort. Du kan læse mere om ændringen og Mastercard Dankort på sydbank.dk/nytkort.

Gratis valutaveksling

Du kan gratis hæve euro i alle Sydbanks pengeautomater, lige så ofte du vil. I langt de fleste af vores pengeautomater kan du også indsætte euro. Du kan desuden gratis bestille præcis den valutapakke, du har brug for til din næste tur til udlandet, og du kan frit vælge, i hvilken afdeling du ønsker at få den udleveret. 

Investeringstilbud

Som Private Banking-kunde har du adgang til et individuelt tilpasset service- og rådgivningstilbud på investeringsområdet. Du har således altid adgang til:

 • En udvidet investeringsplatform via net- eller mobilbank med mulighed for adgang til at handle en lang række værdipapirer
 • Eksklusiv adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium, hvor du kan holde dig opdateret, når og hvor det passer dig
 • Gratis adgang til finansielle nyheder fra eksterne nyhedsbureauer samt Sydbanks egne analyser på mobilen eller nettet, så du altid kan følge markedet og dine investeringer, i det omfang du ønsker

I takt med et stigende forretningsomfang og samarbejde om investering kan du få din egen investeringsrådgiver, der følger dine investeringer indenfor de rammer, du sætter, og som du kan kontakte mandag-fredag kl. 8-17. Desuden får du:

 • Mulighed for adgang til trading på Sydbanks Aktiebord frem til kl. 22
 • Invitationer til Sydbank ForeCast – webinarer, hvor bankens eksperter behandler aktuelle temaer, og hvor du kan stille spørgsmål undervejs
 • Investormagasinet Investering samt invitationer til eksklusive investeringsevents (eller investorarrangementer)

Fleksible kontaktmuligheder

Din Private Banker – når og hvor det passer dig

Som Private Banking-kunde i Sydbank kan du møde os, hvor og når det passer dig: Lokalt i Private Banking-afdelingen i områdehovedkontoret, hjemme hos dig privat, i din virksomhed eller ganske enkelt på nettet – også udenfor normal arbejdstid, hvis det passer dig bedst. 

Kundeservice kl. 8-20 alle ugens dage

Du er også velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 10 78 79 kl. 8-20 alle ugens dage.

Investeringsrådgivning kl. 8-17 på hverdage

Har du et større forretningsomfang med banken på investeringsområdet, får du egen investeringsrådgiver, der følger dine investeringer indenfor de rammer, du sætter, og som du kan kontakte mandag-fredag kl. 8-17.

Eksklusive kortløsninger

Gratis Mastercard Dankort og Visa/Dankort* 

Du får dit gratis Mastercard Dankort og Visa/Dankort* i et lækkert Private Banking-design.

Læs mere om Mastercard Dankort

Læs mere om Visa/Dankort*

* Visa/Dankort bliver gradvist udfaset som betalingskort i Sydbank. Til gengæld tilbyder vi et nyt og opgraderet kort: Mastercard Dankort. Du kan læse mere om ændringen og Mastercard Dankort på sydbank.dk/nytkort.

Rabat på Mastercard Private Banking

Sydbank Mastercard Private Banking er et eksklusivt kort, der – udover en omfattende rejseforsikring – giver dig adgang til en række fordele og rabatter, fx 24-timers Concierge Service. Kortet fås i en version til hhv. privat- og erhvervskunder.

Herudover kan din partner få udstedt et familiekort med loungeadgang.

Læs mere om Sydbank Mastercard Private Banking

Læs mere om Sydbank Private Banking Mastercard World Elite

Mastercard Ung Debit til unge på 13-18 år

Sydbank Mastercard Ung Debit kan bruges verden over og har en tilknyttet rejseforsikring. Kortet er med saldokontrol, så dit barn ikke kan hæve flere penge, end der står på kontoen.

Kortservice - helt enkelt

Når dit kort skal fornyes, skifter vi ikke dit kortnummer. Det betyder, at hvis dit kort er tilmeldt et abonnement fx BroBizz, Spotify eller lignende, skal du ikke have besvær med at ændre det, fordi vi fornyer kortet. Det skal du kun, hvis dit kort bliver spærret pga. tyveri eller misbrug, hvor du får et helt nyt kort. I Mobilbanken kan du nemt se alle dine aktive kort, og du kan selv spærre kortet ved tab eller tyveri. Her finder du også kontaktoplysninger til Kundeservice, der kan hjælpe dig med rådgivning om, hvordan du skal forholde dig, hvis du får stjålet pas, sundhedskort, personnummerbevis eller kørekort.

Rabat på dine boligsager

Rabat på lån

Du får op til 50 % rabat på gebyret for ekspedition af byggesager og op til 50 % rabat på garantien for restkøbesummen, når du køber en ny bolig, hvis lånet finansieres via Sydbank.

Gratis overvågning af Totalkreditlån

Du får gratis overvågning af dit Totalkreditlån, så du får besked pr. mail eller sms, når det kan være en fordel at lægge dit lån om. Dette kræver dog, at du har givet samtykke til, at Totalkredit må udveksle oplysninger om lånet med os – spørg din rådgiver, hvis du er i tvivl.

Nyhedsbreve

3-4 gange om året modtager du nyheder og relevant information indenfor boligområdet.

Concierge Service

Concierge Service
- en livsstiltjeneste, der hjælper dig med alt fra små glæder til store eventyr

Når du skal planlægge din næste ferie, kan Concierge Service hjælpe dig med alt fra det praktiske til at sætte et lidt mere eksklusivt præg på turen. De kan hjælpe med at booke særlige kulturelle oplevelser, hoteller, der har den helt rigtige beliggenhed, skaffe billetter til events, fx sport og kultur mv.

De kan også være til hjælp i det daglige, fx til at finde på den helt rigtige gave, sende blomster til Singapore, anbefale restauranter, hoteller og kulturoplevelser – kun fantasien sætter grænser.

Med et Private Banking Mastercard World Elite får du adgang til Concierge Service, hvor du kan få hjælp til mere, end du tror

Lad Concierge Service hjælpe dig med alt fra inspiration, planlægning og booking af din næste oplevelse. Det kan være at booke hotellet med den helt rigtige beliggenhed, reservere bord på en særlig restaurant, skaffe billetter til sport og kultur eller bare at hjælpe med at finde bagagen, der blev væk i lufthavnen, Concierge Service står de klar 24/7 – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan benytte dem til.

Det er helt enkelt at få hjælp. Log blot ind på Concierge Service på din mobil, og få inspiration og gode tilbud – og beskriv herefter, hvad du ønsker, så er hjælpen på vej.

Du kan naturligvis også altid kontakte Concierge Service på +45 70 70 25 52.

Find mere inspiration om Concierge Service

Concierge Service har hjulpet Sydbanks Private Banking-kunder med at skaffe billetter til:

 • Ryder Cup i Paris
 • Smuk Fest i Skanderborg
 • Harry Potter Studio Tour i London
 • Guidede ture til museer i Madrid, hvor man springer køen over

Events

Vores event-tilbud omfatter hele familien:

 • Indbydelse til eksklusive arrangementer til dig og din partner
 • Invitationer til særlige familie- og børnearrangementer, hvis du har mindre børn
 • Invitationer til særlige events eller andre arrangementer til dine større børn

Skal vi også drøfte dit livsmål?

Du har et livsmål - vi er banken

Bliv kontaktet

Mindst to kort til rejsen

Hav altid mindst to betalingskort med, når du rejser, hvis dit kort skulle blive beskadiget, spærret eller stjålet. Og herudover kan du også hæve mere.

Kontakt din rådgiver