Fleksible kontaktmuligheder

Din Private Banker – når og hvor det passer dig

Som Private Banking-kunde i Sydbank, kan du møde os, hvor og når det passer dig: Lokalt i Private Banking-afdelingen i områdehovedkontoret, hjemme hos dig privat, i din virksomhed eller ganske enkelt på nettet – også udenfor normal arbejdstid, hvis det passer dig bedst. 

Sydbank Direkte kl. 8-20 alle ugens dage

Du er også velkommen til at kontakte Sydbank Direkte på tlf. 70 10 78 79 kl. 8-20 alle ugens dage.

Investeringsrådgivning kl. 8-17 på hverdage

Ved et større forretningsomfang med banken på investeringsområdet, får du egen investeringsrådgiver, der følger dine investeringer indenfor de rammer, du sætter, og som du kan kontakte mandag-fredag kl. 8-17.

Eksklusive kortløsninger

Gratis Mastercard Dankort og Visa/Dankort* 

Du får dit gratis Mastercard Dankort og Visa/Dankort* i et lækkert Private Banking-design.

Læs mere om Mastercard Dankort

Læs mere om Visa/Dankort*

* I løbet af 2022 udgår Visa/Dankort som betalingskort i Sydbank – og til gengæld tilbyder vi et nyt og opgraderet kort: Mastercard Dankort. Du kan læse mere om ændringen og Mastercard Dankort på sydbank.dk/nytkort.

Rabat på Mastercard Private Banking

Sydbank Mastercard Private Banking er et eksklusivt kort, der – udover en omfattende rejseforsikring – giver dig adgang til en række fordele og rabatter, fx 24-timers Concierge Service. Kortet fås i en version til hhv. privat- og erhvervskunder.

Herudover kan din partner få udstedt et familiekort med loungeadgang.

Læs mere om Sydbank Mastercard Private Banking

Læs mere om Sydbank Mastercard Private Banking Business

Mastercard Ung Debit til unge på 13-18 år

Sydbank Mastercard Ung Debit kan bruges verden over, og har en tilknyttet rejseforsikring. Kortet er med saldokontrol, så dit barn ikke kan hæve flere penge, end der står på kontoen.

Gratis kortservice: Spær kort, benzinkort, abonnementer m.m. med ét opkald

Med bare et enkelt opkald kan du døgnet rundt gratis spærre alle dine kort ved tab eller tyveri. Det gælder fx dine kort til banken, kreditkort, benzinkort, mobil- og tabletabonnement, hvis du har tilmeldt dem servicen. Og du kan få rådgivning om, hvordan du skal forholde dig, hvis du får stjålet pas, sundhedskort, personnummerbevis eller kørekort.

Ingen gebyrer på kontanthævninger og valutafordele

Fri hævning i alle pengeautomater

Som Private Banking-kunde er det gratis for dig at hæve kontanter med dit Dankort og Visa/Dankort* i alle pengeautomater – både Sydbanks og alle andre danske pengeinstitutters pengeautomater i Danmark.

* I løbet af 2022 udgår Visa/Dankort som betalingskort i Sydbank – og til gengæld tilbyder vi et nyt og opgraderet kort: Mastercard Dankort. Du kan læse mere om ændringen og Mastercard Dankort på sydbank.dk/nytkort.

Gratis valutaveksling

Du kan gratis hæve euro i alle Sydbanks pengeautomater, lige så ofte du vil. I langt de fleste af vores pengeautomater kan du også indsætte euro. Du kan desuden gratis bestille præcis den valutapakke, du har brug for til din næste tur til udlandet, og du kan frit vælge, i hvilken afdeling du ønsker at få den udleveret. 


Concierge Service

Concierge Service
- en livsstiltjeneste, der hjælper dig med alt fra små glæder til store eventyr

Når du skal planlægge din næste ferie, så kan Concierge Service hjælpe dig med alt fra det praktiske til at sætte et lidt mere eksklusivt præg på turen. De kan hjælpe med at booke særlige kulturelle oplevelser, hoteller, der har den helt rigtige beliggenhed, skaffe billetter til events, fx sport og kultur mv.

De kan også være til hjælp i det daglige, fx til at finde på den helt rigtige gave, sende blomster til Singapore, anbefale restauranter, hoteller og kulturoplevelser - kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om Concierge Service

Concierge Service har hjulpet Sydbanks Private Banking-kunder med at skaffe billetter til:

 • Ryder Cup i Paris
 • Smuk Fest i Skanderborg
 • Harry Potter Studio Tour i London
 • Guidede ture til museer i Madrid, hvor man springer køen over

Særlige renter og priser

Fordelagtige rentesatser på udlån

Som Private Banking-kunde får du automatisk en PB Privatkonto, som er din primære lønkonto. Har du ejerbolig, kan du også få et PB Prioritetslån, som er et fleksibelt boliglån med en lav variabel rente. Og med en PB Afkastkonto har du overblik over de kontante afkast på dine investeringer. Du kan geninvestere pengene – eller frit hæve dem, når det passer dig.

Ingen gebyrer ved etablering af lån og kreditter

Du betaler ingen gebyrer i forbindelse med etablering af private lån og kreditter på op til 200.000 kr.

Gratis brug af Sydbank Frikort

Du kan gratis få op til 12 måneders afdragsfrihed på dine banklån. Og du vælger bare selv i NetBanken, hvilke måneder du vil holde afdragsfrie.

Rabat på dine boligsager

Rabat på lån m.m.

Du får 50 % rabat på gebyret for ekspedition af byggesager og 50 % rabat på garantien for restkøbesummen, når du køber en ny bolig, hvis lånet finansieres via Sydbank.

Rabat på energirapporter m.m.

Herudover kan du få 1.000 kr. i rabat, hvis du får lavet en energirapport via en BedreBolig-rådgiver og efterfølgende finansierer dine energiforbedringer via Sydbank. BedreBolig er en ordning, der er udviklet af Energistyrelsen, hvor du kan få rådgivning om renovering af din bolig på en energirigtig måde.

Gratis overvågning af Totalkreditlån

Du får gratis overvågning af dit Totalkreditlån, så du får besked pr. mail eller sms, når det kan være en fordel at lægge dit lån om. Dette kræver dog, at du har givet samtykke til, at Totalkredit må udveksle oplysninger om lånet med os – spørg din rådgiver, hvis du er i tvivl.

Nyhedsbreve

3-4 gange om året modtager du nyheder og relevant information indenfor boligområdet.

Investeringstilbud

Som Private Banking-kunde har du adgang til et individuelt tilpasset service- og rådgivningstilbud på investeringsområdet. Du har således altid adgang til:

 • En udvidet investeringsplatform via net- eller mobilbank med mulighed for adgang til at handle en lang række værdipapirer
 • Eksklusiv adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium, hvor du kan holde dig opdateret, når og hvor det passer dig
 • Gratis adgang til finansielle nyheder fra eksterne nyhedsbureauer samt Sydbanks egne analyser på mobilen eller nettet, så du altid kan følge markedet og dine investeringer, i det omfang du ønsker

I takt med et stigende forretningsomfang og samarbejde om investering kan du få din egen investeringsrådgiver, der følger dine investeringer indenfor de rammer, du sætter, og som du kan kontakte mandag-fredag kl. 8-17. Desuden får du:

 • Mulighed for adgang til trading på Sydbanks Aktiebord frem til kl. 22
 • Invitationer til Sydbank ForeCast – webinarer, hvor bankens eksperter behandler aktuelle temaer, og hvor du kan stille spørgsmål undervejs
 • Investormagasinet Investering samt invitationer til eksklusive investeringsevents (eller investorarrangementer)

Events

Vores event-tilbud omfatter hele familien:

 • Indbydelse til eksklusive arrangementer til dig og din partner
 • Invitationer til særlige familie- og børnearrangementer, hvis du har mindre børn
 • Invitationer til særlige events eller andre arrangementer til dine større børn

Vi rådgiver om

Som Private Banking kunde i Sydbank får du kompetent og personlig rådgivning inden for en lang række emner.

Læs mere

Private Banking i alle livets faser

Vores rådgivning er nøje planlagt i forhold til dine behov og dit liv. Og Private Banking er et tilbud til dig hele livet.

Læs mere