Hvad kan vi gøre for dig

 

Hvad betyder Brexit for dig?

Forvalter Sydbank dine investeringer, så tænker du måske over, hvad Brexit betyder for dig?

Få de seneste nyheder

Vi har samlet ekspertudtalelser, videoer og tweets fra vores økonomer og analytikere et sted.

Nyeste nummer af Investering

Investering September 2016

Dagens vindere og tabere
OMXC20 CAP
2,45
1,97
1,94
-0,62
-0,61
-0,58
Midcap
2,15
1,91
1,73
-0,33
ALLE
14,28
8,84
8,60
-8,10
-6,15
-4,28
Ritzau Finans nyheder
Dato Overskrift
21-10-2016 17:54
21-10-2016 17:52
21-10-2016 17:37
21-10-2016 17:08
21-10-2016 17:04
21-10-2016 16:02
21-10-2016 15:39
21-10-2016 14:48
21-10-2016 14:16
21-10-2016 13:55

Canada: Forlig om frihandelsaftale med EU er slået fejl

Det er ikke lykkedes at blive enig med Vallonien om en frihandelsaftale mellem EU og Canada.

 

Det meddeler den canadiske handelsminister, Chrystia Freeland fredag eftermiddag.

 

- Det er tydeligt for mig og for Canada, at EU ikke nu er i stand til at have en international aftale selv med et land, der har så europæiske værdier som Canada, siger Cynthia Freeland til journalister uden for det vallonske delstatsparlament i Namur.

 

Freeland siger, at hun er meget skuffet og taler om en fiasko, skriver den statslige belgiske tv-station RTBF på sin hjemmeside.

 

Den canadiske handelsminister vil nu ifølge hendes talsmand rejse tilbage til Canada efter de mislykkede forhandlinger.

 

- Hun har forladt forhandlingerne. Hun gik for at rejse tilbage til Canada, siger talsmanden, Alex Lawrence.

 

En kilde i EU-Kommissionen siger, at forhandlingerne om en løsning er gået i stå.

 

- EU-Kommissionen betragter det ikke som enden på processen, der baner vejen for underskrivelsen af handelsaftalen mellem EU og Canada, siger kilden.

 

Trods enormt pres fra hele EU og forhandlinger næsten døgnet rundt afviser det vallonske delstatsparlament stadig at godkende handelsaftalen.

 

Vallonien frygter blandt andet, at canadiske virksomheder vil kunne sagsøge EU-lande, der indfører nye regler for beskyttelse af miljø og sundhed.

 

/ritzau/

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Europa/aktier: Tabte pusten på ugens sidste handelsdag

De europæiske børser tabte momentum på den sidste handelsdag i en uge, som ellers var den bedste i en måned.

Det brede europæiske Stoxx 600-indeks satte sig ganske marginalt. De toneangivende børser i London og Paris faldt med mellem 0,1 og 0,2 pct., mens børsen i Frankfurt lukkede uændret.

Den lidt pessimistiske stemning kom, efter at Den Europæiske Centralbank torsdag slog fast, at den vil fortsætte med sit igangværende opkøbsprogram - der skal holde hånden under den europæiske økonomi - indtil marts 2017, eller længere hvis det bliver nødvendigt.

Dermed kunne de europæiske markedsaktører fredag rette blikket mod den strøm af regnskaber, som skyller ind over investorerne.

Blandt de selskaber, som fredag havde dårlige regnskabstal at fremlægge, var FLSmidths finske rival Metso. Producenten af mine- og industriudstyr oplevede godt nok en vækst på udstyrsordrerne til minedrift. Til gengæld var der fald på den langt større serviceforretning.

Metso-aktien faldt med 4,7 pct. på børsen i Helsinki.

Norske Yara International kom modsat bedre igennem tredje kvartal, end analytikerne havde frygtet.

Godt nok måtte gødninge- og kemikalievirksomheden se sin omsætning falde, men driftsresultatet overraskede positivt. Yara-aktien blev løftet med 3,9 pct. på børsen i Oslo og var dermed blandt Stoxx 600''s mest stigende papirer.

Den britiske modetøjskoncern Burberry, der kendt for sine karakteristiske tern, steg på børsen i London med 3,9 pct. efter fusionsrygter. Det er den amerikanske lædervareproducent Coach der, ifølge finansbloggen Betaville, overvejer en fusion med Burberry.

Fusionsrygter var der også omkring det multinationale tobaksimperium British American Tobacco, som ifølge Reuters vil sluge en af sine største rivaler for at blive verdens altdominerende producent af cigaretter. Tobaks-aktien rød 3,1 pct. ned.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Skako afrunder ugen som den mest stigende aktie med to ordrer

Aktien i det fynske selskab Skako endte som den mest stigende på børsen fredag.

Det sker efter industriselskabet høstede to store ordrer i løbet af ugen.

Den første ordre, som selskabet fik i hus torsdag, lød på 22 mio. kr. og blev landet hos Benders Sverige, som skal have leveret og installeret Skakos nyudviklede betonblander i første halvår af 2017.

Fredag tikkede den anden ordre ind, der lød på cirka 15 mio. kr. Denne gang var det Skako-divisionen, Skako Concrete, der indgik en kontrakt med et firma i Fjernøsten.

Fredagens kontrakt omfatter en komplet anlægsleverance indeholdende en 525 kubikmeter højsilo med to store betonblandere, Conflex transportsystem for beton samt en fuldautomatisk Skakomat styring.

Med de to ordrer på sammenlagt godt 37 mio. kr. svarer det til en niendedel af omsætningen sidste år, og har bidraget til et løft fra kurs 80 til kurs 97.

HØJESTE KURS SIDEN 2009

Selskabets aktiekurs ligger i det højeste niveau siden begyndelsen 2009, og fremgangen skyldes ifølge Skakos administrerende direktør, at selskabet har givet mere opmærksomhed til sine kerneområder. Det sagde han til Ritzau Finans torsdag.

Skako-aktien steg 14,3 pct. fredag til 100 kr. - knap 5 pct. højere end torsdag, da den steg 9,4 pct.

Aktien er i år mere end fordoblet, da den er steget mere end 120 pct.

/ritzau/FINANS

Anna Fredslund Søjberg +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Fredagens obligationer: Renten stort set død oven på Draghis udmelding

Der var ikke nogen nævneværdige udsving på de europæiske obligationsmarkeder fredag. Og billedet var heller ikke anderledes herhjemme, hvor renten lukkede uden ændring.

Den toneangivende tiårige danske rente endte i 0,11 pct. - hvilket var 1 basispoint under det niveau, som den lå i ved dansk børslukketid torsdag.

Renterne i Europa - og dermed også herhjemme - tog ellers et pænt dyk ned torsdag oven på meldinger fra Den Europæiske Centralbanks rentemøde, på trods af at centralbanken ikke kom med nogen overraskende udmeldinger.

Den Europæiske Centralbank valgte på torsdagens pengepolitiske møde at holde både renteniveau og opkøbsprogram af statsobligationer uændrede. Det fik umiddelbart renterne til at stige. Men da en indledende skuffelse over manglen på nye tiltag havde lagt sig, vendte obligationsrenterne altså snuden nedad igen.

Fra nøgletalsfronten kunne markedets aktører først på ugens sidste handelsdag forholde sig til danske forbrugertillidstal for oktober. De var marginalt svagere end september.

Sidst på eftermiddagen var der endnu en opgørelse over forbrugertilliden - denne gang for eurozonen. Den viste et fortsat fald. Men det var mindre end i september og ikke dybere, end økonomerne havde ventet ifølge Bloomberg.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Fredagens aktier: Pandora kronede forrygende uge på toppen af C20

Det danske eliteindeks sluttede ugen af med højt humør - og som tilfældet havde været tidligere på ugen med Pandora som udsmykningen på toppen af indekset.

Samlet steg C20 Cap-indekset fredag med 0,5 pct. til indeks 1046,00, efter at det torsdag fik et løft på 0,3 pct. Sidste fredag endte indekset lige over indeks 1013.

Dermed gik det danske eliteindeks imod strømmen fredag, hvor såvel de toneangivende europæiske som amerikanske aktieindeks ved dansk børslukketid lå i negativt terræn.

PANDORA ATTER TIL TOPS

Øverst i C20 endte Pandora, der også tidligere på ugen havde haft et par gode dage på børsen - ikke mindst tirsdag, hvor aktien gik 7,3 pct. frem oven på en positiv analyse fra finanshuset Carnegie.

- Der er ved at være stor tillid til, at det kan blive et ganske fornuftigt tredje kvartal for Pandora. Det tror også vi. Vi har set på aktiviteten omkring Pandora på Googles søgestatistik, hvor der er god aktivitet. Det giver en god pejling af, at der også er god aktivitet i butikkerne, selv om det ikke er 100 pct. sikkert, siger Martin Munk, senioraktierådgiver i Jyske Bank, til Ritzau Finans.

 

Fredag lukkede Pandora-aktien med et løft på 2,5 pct. til 918 kr. Set over ugen er smykke-aktien steget med 14 pct.

KONKURRENTNYT FOR TDC

Med i toppen af eliteindekset var også TDC, der fra morgenstund fik konkurrentnyt.

TDC''s svenske rival Telia meldte om pres på indtjeningen i Danmark. I tredje kvartal dykkede Telias danske driftsoverskud 7 pct. til 197 mio. svenske kr., og antallet af kunder faldt inden for både mobiltelefoni og bredbånd.

TDC-aktien endte med at stige 2 pct. til 37,75 kr., efter at den det meste af fredagen havde ligget til et fald. Ifølge Ritzau Finans'' oplysninger var det især udenlandske investorer, der købte op i tele-aktierne.

MEDGANG TIL C20-BANKERNE

Blandt de grønne aktier i eliteindekset var også C20''s tre banker.

Jyske Bank er på vej med minusrenter for indlån, når det gælder erhvervskunder, skrev Børsen. Banken ville dog ikke selv kommentere oplysningerne op til næste uges regnskab. Tidligere har Spar Nord, Nordea og Danske Bank indført lignende tiltag.

Desuden er Nordea og Danske Bank blevet kigget efter i sømmene hos Royal Bank of Canada, der hævede kursmålet for begge aktier. Nordeas kursmål lyder nu på 69,11 kr. mod tidligere 59,27 kr. RBCs anbefaling er fortsat den neutrale "sector perform" for aktien.

Danske Banks kursmål er samtidig løftet til 220 kr. fra 202 kr., mens anbefalingen ifølge Bloomberg fortsat er positiv med "outperform" for banken.

- Vi begynder også at nærme os deres regnskaber. Alle tre kommer i næste uge. Så der kan være tale om lidt positionering. Vi har da også fået et par regnskaber fra peers i Norden, som har set okay ud, påpeger Martin Munk.

 

Aktierne i Danske Bank, Jyske Bank og Nordea steg med henholdsvis 0,9 pct. til 210,40 kr., 1 pct. til 334,10 kr. og 0,9 pct. til 70,85 kr.

PRES PÅ FLSMIDTH OG GENMAB

Til eliteindeksets faldende aktier hørte FLSmidth. Også her var der - ligesom tilfældet var for TDC - konkurrentnyt fra morgenstund.

FLSmidths finske rival Metso meldte i sit kvartalsregnskab om et fortsat nedtrykt, men dog stabilt, minemarked. Udstyrsordrerne er i vækst hos Metso, mens serviceordrerne halter.

FLS-aktien dykkede 0,4 pct. til 257,50 kr.

XXXHelt i bunden af C20 havnede Genmab, der sammen med partneren Janssen risikerer at skulle sende 10 pct. af indtægterne fra succesmidlet Darzalex videre, hvis de taber den verserende patentsag med tyske Morphosys. Det vurderer Citi ifølge Børsen. Sagen blev anlagt i foråret, da Morphosys mener at have ret til en del af indtægterne til knoglemarvskræftmidlet.

Genmab-aktien satte sig 1,8 pct. ned til 1135 kr.

SKAKO LANDEDE ENDNU EN ORDRE

Blandt sidepapirerne var der fokus på Skako, der for anden dag i træk landede en tocifret millionordre. Igen var der tale om en kontrakt til divisionen Skako Concrete - denne gang på cirka 15 mio. kr. med et firma i Fjernøsten. Torsdag blev der landet en kontrakt på omkring 22 mio. kr. hos Benders Sverige.

Skako-aktien bragede 14,3 pct. op til 100 kr., efter at den fik et løft på 9,4 pct. torsdag. Siden årsskiftet er den gået 123,2 pct. frem.

Nets stod fik første gang på egne ben på børsen oven på sidste måneds børsnotering. Stabiliseringsperioden er overstået, og Deutsche Bank, der har været støttebank, har i øvrigt ikke valgt at udnytte sin overallokeringsret. Nets-aktien er faldet fra 150 kr. ved noteringen til 130,60 kr. torsdag, mens den fredag dog kun gled yderligere 0,1 pct. til 130,50 kr. ned.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Eurozonen: Forbrugertilliden faldt nøjagtigt som ventet

Forbrugertilliden i eurozonen er fortsat faldende, antyder en foreløbig opgørelse for oktober. Tilliden endte på minus 8,0 mod en indeksværdi på minus 8,2 i september.

Det var dog nøjagtigt som forudset, idet der var ventet et indeks på netop minus 8,0 blandt økonomerne adspurgt af Bloomberg.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

USA/åbning: Sur start på ugens sidste handelsdag på Wall Street

Handlen med aktier på ugens sidste handelsdag bliver indledt med pil nedad på Wall Street, hvor de tre toneangivende amerikanske indeks - S&P 500, Nasdaq og Dow Jones - falder med henholdsvis 0,5, 0,2 og 0,6 pct., kort tid efter at der er ringet ind til børsåbning i mulighedernes land.

Den let sure stemning kommer som følge af et noget broget regnskabsbillede, der for tiden tegner sig på den anden side af Atlanten, hvor regnskabssæsonen for tredje kvartal nu er i fuld gang.

- Indtjeningerne denne sæson har været spredt ud over det hele, slår Otto Waser, chefinvestor i R&A Group Research, fast over for Bloomberg News.

Samtidig løber den amerikanske centralbanks rentepolitik og de amerikanske nøgletal, som bruges som pejlemærke for forventningerne til netop rentepolitikken med det meste af opmærksomheden. Og også det sætter sit præg på de amerikanske børser.

Efter at S&P 500-indekset havde en rekord god måned i august i år, har indekset stort set stået i stampe, alt imens at markedet nærmest har ladet sig hypnotisere af spekulationer omkring den amerikanske centralbanks pengepolitiske gøren og laden.

FLERE BLANDEDE REGNSKABER

Fredag er det igen en stribe regnskaber, som i USA skal offentliggøres enten før eller efter børsåbning, som stjæler fokus. Og her har der forud for handelsstart atter en gang været en lidt blandet landhandel.

Et godt eksempel er General Electric. Industrikæmpen oplevede på den ene side en højere driftsindtjening per aktie end ventet i tredje kvartal. Til gengæld var omsætningen lavere end analytikerne havde håbet ifølge Bloomberg News. Samtidig nedjusterer GE sin forventninger til den organiske vækst for i år.

GE-aktien falder 2,4 pct. i den indledende handel.

Bedre er det i kvartalet gået for burgerkæden McDonald''s, der på det seneste måske har følt sig nødsaget til at gemme sin maskot, klovnen Ronald McDonald, lidt væk, men til gengæld har langet flere burger, fritter og shakes over disken, end analytikerkorpset havde spået. Salget steg 3,5 pct. mod ventet 1,5 pct., og også indtjeningen overraskede analytikerne positivt, skriver Bloomberg News.

McD-aktien stiger 2,2 pct. kort efter børsåbning.

Efter børsluk torsdag fremlagde it-gigant Microsoft et klart bedre regnskab for det forskudte regnskabsårs første kvartal end ventet. Microsoft fik et justeret resultat per aktie på 0,76 dollar, hvor analytikernes prognose lød på et overskud på 0,68 dollar per aktie ifølge Bloomberg News. Omsætningen løb op i 22,3 mia. dollar mod de ventede 21,7 mia. dollar.

Microsoft-aktien løftes 5,6 pct.

Industrikoncernen Honeywell måtte notere faldende indtægter i tredje kvartal, idet der fortsat ikke er fuld damp på motorerne inden for rumfartsindustrien. Men investorerne kan omvendt ånde lettet op over, at konglomeratet trods alt har kunnet indfri de sænkede forventninger til dets omsætning og resultat.

Honeywell-aktien sætter sig 0,4 pct.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

USA/tendens: Udsigt til en sur ugeafslutning på Wall Street

Det kan tyde på, at handlen med aktier på Wall Street bliver indledt med en lettere mismodig stemning på ugens sidste handelsdag. Futures for de tre toneangivende amerikanske indeks - S&P 500, Nasdaq og Dow Jones - indikerer fald på 0,1-0,3 pct., når der ringes ind til handlen med aktier i mulighedernes land.

Den let sure stemning kommer som følge af et noget broget regnskabsbillede, der for tiden tegner sig på den anden side af Atlanten, hvor regnskabssæsonen for tredje kvartal nu er i fuld gang.

- Indtjeningerne denne sæson har været spredt ud over det hele, siger Otto Waser, chefinvestor i R&A Group Research, til Bloomberg News.

Efter at S&P 500-indekset havde en rekord god måned i august i år, har indekset stort set stået i stampe, alt imens at markedet nærmest har ladet sig hypnotisere af spekulationer omkring den amerikanske centralbanks pengepolitiske gøren og laden.

FLERE BLANDEDE REGNSKABER

Fredag er det igen en stribe regnskaber, som i USA skal offentliggøres enten før eller efter børsåbning, som stjæler opmærksomheden. Og her har der forud for handelsstart atter en gang været en lidt blandet landhandel.

Et godt eksempel er General Electric. Industrikæmpen oplevede på den ene side en højere driftsindtjening per aktie end ventet i tredje kvartal. Til gengæld var omsætningen lavere end analytikerne havde håbet ifølge Bloomberg News. Samtidig nedjusterer GE sin forventninger til den organiske vækst for i år.

GE-aktien falder knap 1 pct. i det amerikanske formarked.

Bedre er det i kvartalet gået for burgerkæden McDonald''s, der på det seneste godt nok har følt sig nødsaget til at gemme sin maskot, klovnen Ronald McDonald, lidt væk, men til gengæld har langet flere burger, fritter og shakes over disken, end analytikerkorpset havde spået. Salget steg 3,5 pct. mod ventet 1,5 pct., og også indtjeningen overraskede analytikerne positivt, skriver Bloomberg News.

McD-aktien stiger 3,6 pct. i formarkedet.

Efter børsluk torsdag fremlagde it-gigant Microsoft et klart bedre regnskab for det forskudte regnskabsårs første kvartal end ventet. Microsoft fik et justeret resultat per aktie på 0,76 dollar, hvor analytikernes prognose lød på et overskud på 0,68 dollar per aktie ifølge Bloomberg News. Omsætningen løb op i 22,3 mia. dollar mod de ventede 21,7 mia. dollar.

Microsoft-aktien løftes 6 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Storaktionærer har tjent tykt på børsraketten Skako

Skako har været en af de allerbedste investeringer på aktiemarkedet i de seneste år, og det har især gavnet en lille gruppe af storaktionærer.

Det fynske selskab med lidt over 50 år på bagen er delt op i to divisioner. Hos Skako Vibration koncentrerer selskabet sig om vibrationstransport, der blandt andet bruges i bilindustrien og hos Skako Concrete projekteres kæmpe store betonblanderanlæg. Skako er begyndt at give overskud efter en række hårde år op til og efter finanskrisen i 2009.

Fremgangen - fra underskud på samlet 150 mio. kr. i 2009-2011 til et plus på 13 mio. kr. i 2015 og forventet 15-25 mio. kr. i år - er ikke gået ubemærket hen på aktiemarkedet. Her er en Skako-aktie steget fra omkring 20-25 kr. i starten af 2015 til i underkanten af 100 kr. fredag eftermiddag.

Torsdag og fredag alene har to ordrer på godt 37 mio. kr. - hvilket svarer til en niendedel af omsætningen sidste år - bidraget til et løft fra kurs 80 til kurs 97.

Det svarer til en stigning på næsten 400 pct. over de seneste to år - på fondsbørsen kan kun Genmab og Chemometec prale af en bedre kursudvikling i samme periode.

Fremgangen gavner især en gruppe af Skakos storaktionærer, som fik fingre i sine aktier til en meget lavere kurs.

Lind Invest, ejet af Aarhus-rigmanden Henrik Lind, der i øvrigt sidder i Skakos bestyrelse, er en af dem. Han konverterede i 2013 et obligationslån på 10 mio. kr. til omkring 540.000 aktier til kurs 18,50. Senere købte han 400.000 aktier af Kapitalforeningen LD i september 2015, hvor Skako-aktierne stod i kurs 27.

De to handler har derfor - hvis den sidste skete til markedsværdi - indbragt Henrik Lind en urealiseret gevinst på omkring 70 mio. kr. Det viser beregninger foretaget af Ritzau Finans.

Også bestyrelsesmedlemmerne Kaare Vagner (formand), Christian Herskind (næstformand) og Jens Willumsen købte aktier ved LD''s salg. Hvis de anskaffede dem til kurs 27 har de i mellemtiden kunnet høste en gevinst på knap 6 mio. kr. til sammen.

Også Maj Invest og Danske Bank-gruppen har været storaktionærer under Skakos optur - deres aktiekøb stammer dog fra længere tilbage. Og før finanskrisen skulle man af med mere end 300 kr. per aktie for at købe sig ind i Skako.

/ritzau/FINANS

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Valuta: Euro på slappeste niveau siden marts

Euro er ikke set mere kraftesløs siden marts, efter at centralbanks-bossen Mario Draghi har meldt ud, at en utidig afslutning af Den Europæiske Centralbanks, ECB''s, stimulus-program er usandsynlig.

Meldingen fra centralbank-chefen kom på et pressemøde oven på ECB''s rentemøde torsdag. Her slog Draghi fast, at centralbanken vil fortsætte med sit igangværende opkøbsprogram indtil marts 2017 - eller længere hvis det bliver nødvendigt.

Et stykke tid forud for mødet havde der ellers været rygter om, at centralbanken pønsede på at sløjfe programmet før tid. Men de forlydender blev frem mod rentemødet trængt i baggrunden for i stedet at blive erstattet af først håb og siden forventning om, at programmet ligefrem kunne blive udvidet.

Selv om Draghis udmelding ikke bød på konkrete løfter om en forlængelse, lovede han til gengæld, at han ville se på opkøbsprogrammet igen i december, hvor ECB igen holder rentemøde.

Det er af markedet blevet tolket som om, at det så er her, der kan være yderlige stimuli på vej. Og herefter begyndte udsalget af euro.

ECB''s opkøbsprogram er designet til at løfte inflationen og væksten i de 19 eurolande ved at pumpe penge ud i dem - blandt andet ved opkøb af europæiske statsobligationer. Den slags stimuli anses traditionelt for at medføre en svækkelse af en valuta, idet udbuddet af møntfoden bliver øget.

Samtidig med at euro er blevet svækket for tredje uge i træk, er dens vigtigste modstykke, dollar, blevet styrket af, at markedet i stadigt stigende grad vurderer, at ECB''s amerikanske ækvivalent, Federal Reserve, modsat ECB vil stramme sin pengepolitik ved at hæve den ledende amerikanske rente på sit rentemøde i december.

Fredag eftermiddag koster euro 1,0889 dollar mod 1,0915 dollar torsdag eftermiddag. Samtidig går der 112,92 yen per euro mod 113,55 torsdag.

/ritzau/FINANS

Andreas Antoni Lund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk


Index Oversigt
- seneste 20 børsdage

 

Distributors's Use of Information

  1. The delayed information (market prices etc.) is for recipient's own personal use and may not be redistributed without permission of CME, which may depend on execution of an agreement and payment of the applicable fee.
  2. CME and its licensors reserve all intellectual property rights to information.
  3. CME disclaims all liability for information and use thereof, and any and all losses, damages or claims arising from use of information.
  4. CME may suspend or terminate receipt or display of information by any party if CME has reason to believe information is being misused or misrepresented.

Valutaoversigt

CHF/DKK 688,09 0,34
EUR/JPY 11.293,85 -0,55
EUR/USD 108,79 -0,42
GBP/DKK 835,53 0,19
SEK/DKK 76,66 -0,06

Obligationsoversigt

1.5% NYK 2037 98,35 0,18
2% NYK 2017 100,91 -0,01
2% NYK 2047 OA 96,65 0,21
2.5% NYK 2047 101,40 0,17
3% NYK 2034 101,72 -0,07
3% NYK 2047 OA 102,08 0,05
 

System FejlGenvejstaster