Private Banking

 

 Er Sydbank Private Banking noget for dig?Private Banking er et eksklusivt koncept for formuende kunder med en økonomi af en vis kompleksitet. Tag testen og se, om du kan blive private banking-kunde i Sydbank

Dit resultat

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin formue viser, at Idu helt sikkert kan få en merværdi ud af at blive private banking-kunde i Sydbank.

Ønsker du at blive kontaktet af din lokale private banking-rådgiver, skal du blot udfylde og sende nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig for at høre, om Idu helst vil mødes med os i banken, hjemme hos jerdig privat eller i jeresdin virksomhed.

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin formue viser, at jeresdin økonomi er kompleks og at det kunne være værdifuldt og interessant for jerdig at blive private banking-kunde i Sydbank.

Der kan være særlige forhold, som vi endnu ikke kender, der kan få indflydelse på det endelige svar, så vi opfordrer dig derfor til at kontakte os for en personlig vurdering.

De oplyste informationer om jerdig og jeresdin formue viser, at Sydbanks private banking-koncept ikke vil kunne give jerdig en merværdi.

Er Idu p.t. kunde i en anden bank, men fortsat overvejer at blive privat- eller erhvervskunde i Sydbank, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for jerdig.

Kontakt os

Kontakt os


System FejlGenvejstaster