Få det bedste samspil mellem din virksomhed- og privatøkonomi

Som virksomhedsejer skal du både forholde dig til din private økonomi og økonomien i din virksomhed. Selvom det i princippet er to adskilte økonomier – så er det vigtigt at de to går hånd i hånd. Ved at sikre den optimale sammenhæng, kan der nemlig være en del penge at hente. Det kan være komplekst - og det kan skattelovgivningen også.

Sydbank Private Banking kan rådgive dig om både din virksomhedsøkonomi og din privatøkonomi - og hvilket samspil der sikrer, at du får mest muligt ud begge dele.

Overblik over din formue - både privat og i din virksomhed

Som virksomhedsejer får du en fast erhvervsrådgiver der udelukkende har fokus på at optimere og udvikle økonomien i din virksomhed. Samtidigt får du en Private Banker, der tager sig af din privatøkonomi, giver dig et overblik over din samlede formue, og hvilke skattemiljøer de er fordelt i. Med afsæt heri anbefaler vi en evt. omplacering, så du kan få den mest optimale formuestruktur.

Rådgivning med afsæt i dine behov

For at sikre et godt samspil mellem din privat- og virksomhedsøkonomi tager vi udgangspunkt i dit livsmål - og dine ønsker og økonomiske behov. Vi oplever at mange virksomhedsejere fokuserer meget på at få virksomheden til at vokse, og derfor nedprioriterer at tænke optimering af sin private økonomi. I sidste ende er det din private økonomi, der skal give dig de oplevelser og den frihed, som du drømmer om. For at få en optimal sammenhæng mellem din økonomi og formue, skal de to derfor ses som en helhed.

Med udgangspunkt i din risikoprofil og dine ønsker laver vi en konkret plan for hvordan du får det bedste samspil. Vi analyserer din formue på tværs af skattemiljøer, og rådgiver dig om hvilke elementer af din formue det er muligt at optimere. 

Spar op i din privatøkonomi - og spar på skatten

Mange selvstændige ser sin virksomhed som sin opsparing. Men plejer man alene sin virksomhedsøkonomi, så risikerer man, at skulle betale meget i skat, når man skal flytte pengene over til privatøkonomien. Både på kort og lang sigt. Derfor er det vigtigt at du som virksomhedsejer udbetaler noget af din indtjening til dig selv privat. Man siger at man ikke skal lægge alle sine æg i samme kurv – og det samme gælder for din økonomi.

Hvis du vil sikre, at du ikke skal betale for meget i skat, så skal du gøre mere end bare at spare pengene op i din virksomhed. Mulighederne for at optimere er forskellige afhængigt af om du driver din virksomhed i personligt regi, eller som selskab, og om du har et holdingselskab eller ej.

Du kan fx bruge din pensionsopsparing. I stedet for at give dig selv løn, som du betaler topskat af, så kan du i stedet indbetale en del af din løn til en pensionsopsparing.

Din Private banker kender dig og din økonomi - og kan derfor rådgive dig om de bedste muligheder for din økonomi. 

Vi hjælper dig hele vejen rundt om din privat- og erhvervsøkonomi

Som Private Banking kunde i Sydbank har du din egen Private Banking rådgiver som kender dig og din økonomi. I samarbejde med et team af specialister indenfor bl.a. investering og formuerådgivning får du rådgivning omkring formueoptimering mellem din virksomhed og din privatøkonomi. Du får råd omkring hvordan du kan placere din formue så du maksimerer din indtjening og sikre at du får mest muligt ud af din formue.

Læs mere om formuerådgivning.

Dine fordele med Sydbank Private Banking

Se alle dine fordele med Sydbank Private Banking
Find dem her

Som Private Banking-kunde i Sydbank får du bl.a.:

  • En fast erhvervsrådgiver og Private Banking rådgiver som arbejder tæt sammen omkring din økonomi og formue.
  • Overblik over din samlede formue via et formueoverblik.
  • Rådgivning omkring dine økonomiske muligheder med udgangspunkt i dine livsmål og dine ønsker og behov.
  • Sparring og rådgivning omkring fordeling af din formue i forskellige skattemiljøer.
  • Rådgivning om optimal opbygning af langsigtet økonomi til din pension, så du sikrer at kan få den pensionstilværelse du ønsker.

Private Banking i alle livets faser

Vores rådgivning er nøje planlagt i forhold til dine behov og dit liv. Og Private Banking er et tilbud til dig hele livet.

Læs mere

Dine fordele med Sydbank Private Banking

Se alle dine fordele med Sydbank Private Banking

Find dem her