Lad Sydbank rådgive dig om investering

Uanset hvor du er i livet, så er det altid en god idé, at dine penge også kommer på arbejde. Jo før jo bedre. En fornuftig måde at gøre det på er at investere dem.

Hvor meget af dig selv vil du investere?

Måske vil du holde dit fokus på de andre ting i livet og overlade investeringerne til vores eksperter?
Eller også drømmer du om at have en mere aktiv rolle, hvor du selv følger markederne og tager stilling til de enkelte investeringer? Du kan også kombinere de to strategier. Uanset hvilken model du hælder til, er der nogle spørgsmål, du bør være afklaret omkring, inden du investerer.

Hvor stor en del af din formue overvejer du at investere, og hvad er det primære formål med din investering? Hvornår forventer du at skulle gøre brug af midlerne? Der er nemlig stor forskel på, om du er midt i arbejdslivet eller er begyndt at leve af din opsparing.

Lad vores eksperter hjælpe med din investering

Det er spørgsmål, der er ligeså kritiske som valget af de værdipapirer, du placerer dine penge i. Som Private Banking-kunde får du rådgivning fra nogle af branchens bedste, der tager udgangspunkt i netop din situation.

Vi tilbyder rådgivning om investering i værdipapirer, lige fra traditionelle bankløsninger til individuelt sammensatte værdipapirer eller særlige produkter tilegnet vores Private Banking-kunder. Du kan vælge mellem et stort udvalg af både danske og globale værdipapirer, som vi følger tæt for dig, og du kan få analyser, nyheder og informationer, så du kan følge dine investeringer.

Investering er en personlig ting

Hos Sydbank er vi ikke bare eksperter i investering. Når du er Private Banking-kunde, har vi også et nært forhold til og indsigt i din formue. Derfor kan vi i fællesskab sammensætte en portefølje, der er den helt rigtige for dig og din formue.

Som Private Banking-kunde i Sydbank får du bl.a.:

  • Tilknyttet en personlig investeringsrådgiver, der hjælper med at lægge din risiko- og investeringsprofil
  • Hjælp til at finde ud af, hvor meget du selv ønsker at involvere dig, og hvor meget vi skal tage os af
  • Rådgivning til at lægge den rette investeringsstrategi
  • Adgang til både rådgivning om individuelle værdipapirer og eksklusive investeringsløsninger, alt efter dine ønsker
  • Opdateringer på mobilen eller nettet, så du altid kan følge markedet og dine investeringer, i det omfang du ønsker
  • Adgang til et hold af certificerede investeringsrådgivere og specialister, der altid følger markedet tæt
  • Mulighed for at handle via Sydbank Markets udenfor normal åbningstid
  • Eksklusiv adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium, hvor du kan holde dig opdateret, når og hvor det passer dig
  • Invitationer til Sydbank ForeCast – webinarer, hvor bankens eksperter diskuterer aktuelle temaer, og hvor du kan stille spørgsmål undervejs.