Lad Sydbank rådgive dig om investering

Uanset hvor du er i livet, så er det altid en god idé, at dine penge også kommer på arbejde. Jo før jo bedre. En fornuftig måde at gøre det på er at investere dem.

Hvor meget af dig selv vil du investere?

Måske vil du holde dit fokus på de andre ting i livet og overlade investeringerne til vores eksperter?
Eller også drømmer du om at have en mere aktiv rolle, hvor du selv følger markederne og tager stilling til de enkelte investeringer? Du kan også kombinere de to strategier. Uanset hvilken model du hælder til, er der nogle spørgsmål, du bør være afklaret omkring, inden du investerer.

Hvor stor en del af din formue overvejer du at investere, og hvad er det primære formål med din investering? Hvornår forventer du at skulle gøre brug af midlerne? Der er nemlig stor forskel på, om du er midt i arbejdslivet eller er begyndt at leve af din opsparing.

Lad vores eksperter hjælpe med din investering

Det er spørgsmål, der er ligeså kritiske som valget af de værdipapirer, du placerer dine penge i. Som Private Banking-kunde får du rådgivning fra nogle af branchens bedste, der tager udgangspunkt i netop din situation.

Vi tilbyder rådgivning om investering i værdipapirer, lige fra traditionelle bankløsninger til individuelt sammensatte værdipapirer eller særlige produkter tilegnet vores Private Banking-kunder. Du kan vælge mellem et stort udvalg af både danske og globale værdipapirer, som vi følger tæt for dig, og du kan få analyser, nyheder og informationer, så du kan følge dine investeringer.

Investering er en personlig ting

Hos Sydbank er vi ikke bare eksperter i investering. Når du er Private Banking-kunde, har vi også et nært forhold til og indsigt i din formue. Derfor kan vi i fællesskab sammensætte en portefølje, der er den helt rigtige for dig og din formue.

Som Private Banking-kunde i Sydbank får du bl.a.:

 • Mulighed for adgang til at handle med en udvidet palet af værdipapirer via Net- eller MobilBank
 • Afhængigt af forretningsomfang* har du adgang til et team af certificerede investeringsrådgivere, der kan rådgive dig og hjælpe med at lægge den rette investeringsstrategi for din samlede formue
 • Hjælp til at finde ud af, hvor meget du selv ønsker at involvere dig i investeringerne, og hvor meget du ønsker vi skal tage os af
 • Adgang til finansielle nyheder fra eksterne nyhedsbureauer samt Sydbanks egne analyser på mobilen eller nettet, så du altid kan følge markedet og dine investeringer, i det omfang du ønsker. Du får eksklusiv adgang til Sydbanks investeringsunivers Investor+ Premium
 • Invitationer til Sydbanks investeringswebinarer, hvor bankens eksperter informerer om aktuelle temaer, og hvor du kan stille spørgsmål undervejs

I takt med at din investeringsportefølje og vores samarbejde udvides, kan vi tilbyde endnu flere investeringsservices og en mere individuel rådgivning, bl.a.:

 • Tilknyttet en personlig investeringsrådgiver, som kan hjælpe med en optimeret investeringssammensætning til dine ønsker og risikoprofil
 • Høj tilgængelighed, proaktiv opfølgning på din portefølje og individuelt tilpassede investeringsforslag
 • Et udvidet tilbud om analyser, aktuelle markedsanbefalinger samt Sydbanks investormagasin Investering
 • Invitationer til spændende og eksklusive Private Banking-investorarrangementer
 • Udvidet antal af investerings- og afkastrapporter, i takt med forretningsomfanget med banken stiger
 • Mulighed for at handle via Sydbank Markets udenfor bankens normale åbningstid

*Ved forretningsomfang forstås det beløb, som banken beregner for hver enkelt kunde i formidlingsprovision, kurtage, opbevaringsomkostninger mv. Vores kunder skal således opleve et stigende service- og værditilbud i forhold til et øget samarbejde og forretningsomfang med banken.